Måndag 5 Dec
Stockholm

Axén: "Nöjda med en poäng"

. Foto: Bildbyrån

Gais fick med sig en pinne från Stockholm efter 1-1 mot ett formstarkt Djurgården. Och tränaren Alexander Axén klagade inte.– Djurgården borta är svårt, speciellt när de är i den formen som nu, säger Axén.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

STOCKHOLM. Gais hamnade i ett tidigt underläge borta mot Djurgården, men kunde tack vare Wanderson do Carmo och en bra andra halvlek få med sig en poäng.

– Djurgården borta är svårt, speciellt när de är i den formen som nu. Vi är såklart nöjda med en poäng, säger Gais-tränaren Alexander Axén.

– Vi är inte nöjda med vår första halvlek. Jag tycker att vi är direkt svaga. Vi pratade om att vara modiga och försöka spela, inte vänta på att Djurgården skulle komma. Men istället blev det mycket petande och duttande. 1-0 till Djurgården är bra för oss, säger han och fortsätter:

– I andra halvleken tycker jag att vi tar tag i det. Vi får ett tidigt mål och gör i det stora hela en bra andra halvlek. Vi kontrollerar bra.

"Blir rädda att förlora"

Djurgårdens tränare Lennart Wass var missnöjd med hur laget agerade i den andra halvleken.

– Andra halvlek kan vi inte vara annat än missnöjda med. De spelar mycket tajtare och tuffare, precis som vi hade förutspått. Jag tror att vi blir mer rädda att förlora än att spela ut och vinna matchen, säger han.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.