- Foto: Scanpix

Elfsborgs målkung stannar: "I princip klart"

Italienska klubbar har visat intresse för Elfsborgs notoriske målskytt Denni Avdic, som trots supersuccén nu stannar i Boråsklubben.- Det är i princip säkert att han stannar hos oss i minst ett år till, säger Elfsborgs ordförande Bosse Johansson.


BORÅS. Med tolv mål på tolv spelade matcher leder Denni Avdic den allsvenska skytteligan i överlägsen stil. Inte helt oväntat har Avdics succé gjort mängder av utländska klubbar intresserade.

Men ska man tro Elfsborgs ordförande Bosse Johansson finns det inte en chans att Avdic lämnar klubben redan i sommar.

- Han har gjort en fantastiskt säsong men jag tror ändå att det är i princip säkert att han stannar hos oss i minst ett år till, säger Johansson till FotbollDirekt.se.

- Jag har mycket svårt att se att en flytt skulle bli aktuell i sommar och jag tror det är i stort samförstånd med både Denni och hans agent.

Även om en eventuell flytt skulle innebära att Avdic får pröva på spel i en klart bättre liga, anser Johansson att det blir bättre för båda parter om han stannar kvar.

- Vi har råd att vänta. Det gäller att ha kyla, därför att det bästa för oss är att spelaren presterar under en längre tid. På det viset får spelaren ett så bra kontrakt som möjligt och Elfsborg så bra betalt som möjligt, förklarar ordföranden.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!