Mikael Dorsin kan återvända till Djurgården.
Mikael Dorsin kan återvända till Djurgården. - Foto: SCANPIX/AP

"Dorsin vill flytta hem"

Mikael Dorsin, 28, kan vara på bort från Rosenborg. Enligt uppgifter till Nyheter24 är en hemvändan till Stockholm och Djurgården aktuellt.


STOCKHOLM. Rosenborg vill föryngra sig på vänsterbacksplatsen. Rapporter hävdar att den norska klubben är benägna att ersätta Mikael Dorsin med Brommapojkarnas framtidslöfte Miiko Albornoz, 19.

Det kan locka bort Dorsin från Norge – trots att 28-åringens kontrakt med Rosenborg inte går ut förrän 2011. Enligt uppgifter till Nyheter24 är en återkomst till Djurgården ett hett alternativ.

– Jag har hört att Dorsin, med påtryckningar från familjen, vill flytta hem till Stockholm och runda av i Djurgården, säger en källa med god insyn.

DIF har tidigare ryktats vara ute efter förstärkning i defensiven. Bland andra har Hansa Rostocks svensk Andreas Dahlén kopplats ihop med stockholmarna och Nyheter24 kunde i förra veckan avslöja att klubben har visat intresse för Hertha Berlins Rasmus Bengtsson.

Djurgården vill dock inte kommentera några uppgifter om eventuella nyförvärv.

– Nej, vi har valt att inte göra det då det blir en massa rykten. Vi kommer att gå ut på hemsidan med sådant, säger sportchefen Stefan Alvén.

Fotnot: Nyheter24 har förgäves sökt Mikael Dorsin och hans agent Per Jonsson för en kommentar.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hugo Larsson skadad – lämnar landslaget

Fansen får ersättning – efter Messis frånvaro

1 timme sedan
När Lionel Messis Inter Miami åkte till Hong Kong för ett möte med ett lokalt all star-lag hade fansen fått löftet att argentinaren skulle spela minst en halvlek.

Ronaldo vilar – spelar inte mot Sverige

2 timmar sedan
Cristiano Ronaldo, 39, har vräkt in mål mot Sverige genom åren. Det gör han inte på torsdag. Världsstjärnan vilas av Portugals förbundskapten Roberto Martínez.

Seger för Norrköping som förlänger vinstsviten

idag 08:00
Serieledande Norrköping förlänger segersviten i Svenska Basketligan herr, på måndagen vann vinstmaskinen hemma mot fjärdeplacerade Jämtland. Efter segersiffrorna 90-79 (26-16, 24-28, 22-9, 18-26) har nu Norrköping fem raka segrar. Jämtlands svit på sex matcher i rad utan förlust bröts dock.

Världstvåans sorg – pojkvännen död

idag 07:26
Belarusisk ishockey har sorg.

Vinicius Junior utsatt för mer rasism

idag 06:59
Real Madrid har anmält nya rasistiska påhopp på den brasilianske anfallsstjärnan Vinicius Junior.