Måndag 27 Jun
Stockholm

"Dorsin vill flytta hem"

Mikael Dorsin kan återvända till Djurgården.
Mikael Dorsin kan återvända till Djurgården. Foto: SCANPIX/AP

Mikael Dorsin, 28, kan vara på bort från Rosenborg. Enligt uppgifter till Nyheter24 är en hemvändan till Stockholm och Djurgården aktuellt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

STOCKHOLM. Rosenborg vill föryngra sig på vänsterbacksplatsen. Rapporter hävdar att den norska klubben är benägna att ersätta Mikael Dorsin med Brommapojkarnas framtidslöfte Miiko Albornoz, 19.

Det kan locka bort Dorsin från Norge – trots att 28-åringens kontrakt med Rosenborg inte går ut förrän 2011. Enligt uppgifter till Nyheter24 är en återkomst till Djurgården ett hett alternativ.

– Jag har hört att Dorsin, med påtryckningar från familjen, vill flytta hem till Stockholm och runda av i Djurgården, säger en källa med god insyn.

DIF har tidigare ryktats vara ute efter förstärkning i defensiven. Bland andra har Hansa Rostocks svensk Andreas Dahlén kopplats ihop med stockholmarna och Nyheter24 kunde i förra veckan avslöja att klubben har visat intresse för Hertha Berlins Rasmus Bengtsson.

Djurgården vill dock inte kommentera några uppgifter om eventuella nyförvärv.

– Nej, vi har valt att inte göra det då det blir en massa rykten. Vi kommer att gå ut på hemsidan med sådant, säger sportchefen Stefan Alvén.

Fotnot: Nyheter24 har förgäves sökt Mikael Dorsin och hans agent Per Jonsson för en kommentar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.