Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Elfsborg betalar miljoner för hemvändare

- 08/06/2010, 13:26 -

Bildbyrån

Förre Elfsborgsspelaren Jon Jönsson kan vara på väg tillbaka till Boråsklubben efter en treårig sejour i danska Bröndby.- Vi för en diskussion, säger tränaren Magnus Haglund.

BORÅS. För fyra år sedan var Jon Jönsson en av nyckelspelarna när Elfsborg plockade hem SM-guldet. Succén i allsvenskan bäddade vägen för en flytt utomlands och sedan 2008 har han spelat i danska storklubben Bröndby.

Men efter en tyngre tid i klubben kan Jönsson nu återvända till Borås och Elfsborg. Prissumman uppges ligga mål fyra miljoner kronor, men det är inget tränaren Magnus Haglund vill tala om.

- Vi pratar inte summor men vi pratar med Bröndby om att försöka hitta en lösning. Vi ser gärna att Jon kommer till oss, säger Haglund till Borås Tidning.

Jönsson själv är inte nöjd med situationen i Bröndy, där han bara fick spela tio matcher den gångna säsongen.

- Jag har känt att jag någon gång vill tillbaka. Det är ändå på något sätt Elfsborg som hjälpt mig dit jag är idag och då vill man gärna ge något tillbaka, säger Jönsson till tidningen.