Alex Miller har presenterat bevisen.
1 av 3
Alex Miller har presenterat bevisen. - Foto: Claudio Bresciani/SCANPIX
Martin Mutumba likaså.
2 av 3
Martin Mutumba likaså. - Foto: Claudio Bresciani/SCANPIX
Skotten menar att Bojan har gått bakom AIK:s rygg.
3 av 3
Skotten menar att Bojan har gått bakom AIK:s rygg. - Foto: ADAM IHSE/SCANPIX

Miller har presenterat bevisen: "Bojan har varit respektlös"

Såpan fortsätter. Nu har AIK:s nye tränare presenterat bevisen som han hade talat om och menar bestämt att Bojan Djordjic och Martin Mutumba ville flytta.


SOLNA. Ordkriget mellan AIK:s nye tränare, Alex Miller, och de sålda spelarna Bojan Djordjic och Martin Mutumba fortsätter.

Nu kommer den skotske tränaren med beviset som han hade lovat att presentera direkt efter 1-0-segern mot Bröndby i gårdagens träningsmatch. På klubbens träningsanläggning visade han upp en handskriven lapp på ett kollegieblock där det punktligt och kronologiskt står hur övergångarna gick till.

Den 60-årige tränaren menar bland annat spelarna redan var överens med den ungerska klubben Videoton innan han fick höra om deras intresse.

– Bojan säger att jag har varit respektlös. Jag vill motbevisa de anklagelserna. Han visade ingen respekt när han gick bakom klubbens rygg och förhandlade om en övergångssumma, innan han hade pratat med tränaren eller sportchefen som skulle släppa honom från hans kontrakt, säger Miller enligt Expressen.

Han fortsätter:

– Så om du pratat om respekt, så har han varit respektlös. Han ska inte utnyttja Alex Miller för att göra sig vän med fansen. Bojan och Martin hade redan en deal att lämna klubben innan de pratade med mig.

"Det här är faktiska bevis"

Hur trovärdiga bevisen är en en annan fråga. Tränaren själv menar dock att lappen klart och tydligt bevisar att Djordjic och Mutumba visste om övergången och att de även ville flytta.

- Det här är faktiska bevis som jag har givit er. Faktiska bevis som säger att han ringde till AIK:s vd på lördagkvällen och bad vd:n att skriva på ett avtal som frigjorde honom från sitt kontrakt, säger Miller.

AIK
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!