Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Provspelaren sågar Djurgården: "Det är galet"

Skickades hem en timme innan match
1 av 2

Skickades hem en timme innan match

Björn Tilly/BILDBYRÅN

Stanton fick aldrig provspela
2 av 2

Stanton fick aldrig provspela

Björn Tilly/BILDBYRÅN

Sport | 22/07/2010 12:44

Anfallaren Stanton Lewis var i Stockholm för att provspela för Djurgården, men blev uppringd innan match och tillsagd att han inte skulle få spela.

STOCKHOLM. I måndags skulle den sydafrikanske anfallaren Stanton Lewis ha provspelat i en vänskapsmatch för Djurgården. Men en timme innan match fick han dåliga nyheter. Nu sågar han Stockholmsklubbens agerande.

– Jag fick inte ens spela, de ringde mig en timme innan match och sa att jag skulle åka hem, säger Lewis till KickOff.com

– Det är galet, men sån är fotbollen.

Stanton Lewis är en 22-årig forward från Johannesburg som fostrats i Ajax juniorlag. Han är nu i Danmark för att provspela för FC Köpenhamn. Han berättar vidare för sajten att klubben har haft ögonen på honom länge.

– Det finns stora klubbar som vill att jag skriver på även nu, men jag vill inte berätta vilka innan jag skrivit på, säger anfallaren.

Hans utveckling hämmades av bland annat skador och problem med vikten. 22-åringen fick aldrig chansen att spela i Ajax a-lag. I dag spelar Stanton för Ajax Cape Town.