Avdic är het.
Avdic är het. - Foto: Adam Ihse/SCANPIX

Elfsborg nobbade jättebud på succéspelaren

Denni Avdic har gjort stor succé den här säsongen. Anfallaren har spåttat in 15 mål och leder skytteligan stort. Enligt uppgifter till Borås Tidning har en klubb lagt ett bud på över 25 miljoner kronor – som Elfsborg nobbade.


BORÅS. I går såg Denni Avdic till att Elfsborg bortabesegrade Halmstad med två mål. 21-åringen har gjort stor succé den här säsongen och leder skytteligan på 15 mål. Den lyckade säsongen har gett eko i fotbolls-europa.

Enligt Borås Tidning har Elfsborg redan fått ett bud på anfallaren på över 25 miljoner kronor. U21-landslagsmannen hintar inte om att han gärna vill ut i Europa.

– Det är kul om klubbar är intresserade och jag vill ut, men sådana saker sköter inte jag utan min agent, säger Avdic till tidningen.

Elfsborg, som under sommaren sålde Emir Bajrami till holländska Twente för cirka 30 miljoner kronor, har inget som helst planer på att sälja succéliraren.

– Det enda jag kan säga är att om vi ska sälja den allsvenska skytteligaledaren ska vi har bra betalt. I den ålder Denni är och efter det han har presterat. Som det är nu är vi inte heller beroende av någon försäljning, vi har en stark balansräkning, och det känns tryggt att jobba utefter det, säger klubbens ordförande Bosse Johansson till tidningen.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.

Norske NHL-stjärnan vill spela VM

1 timme sedan
Norske NHL-stjärnan Mats Zuccarello öppnar för att spela VM.

Friidrotten sågas för OS-prispengar

2 timmar sedan
Friidrottens beslut att betala ut prispengar i OS sågas av de andra förbunden. "Man kan inte och borde inte sätta en prislapp på ett olympiskt guld", säger de sommarolympiska idrottsförbundens organisation i ett uttalande.

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

3 timmar sedan
Erling Braut Haaland dras med skadebekymmer och riskerar att missa Manchester Citys FA-cupsemifinal på Wembley på lördagen.

Guide: Allt du behöver veta inför SM-finalerna

idag 15:02
Skellefteå gör sin tionde SM-final i historien – Rögle har tio raka segrar i det här SM-slutspelet. Hamnar SM-guldet i norr eller söder? Här är förutsättningarna inför finalserien som startar på lördagen.