Måndag 24 Jan
Stockholm

Elfsborg nobbade jättebud på succéspelaren

Avdic är het.
Avdic är het. Foto: Adam Ihse/SCANPIX

Denni Avdic har gjort stor succé den här säsongen. Anfallaren har spåttat in 15 mål och leder skytteligan stort. Enligt uppgifter till Borås Tidning har en klubb lagt ett bud på över 25 miljoner kronor – som Elfsborg nobbade.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

BORÅS. I går såg Denni Avdic till att Elfsborg bortabesegrade Halmstad med två mål. 21-åringen har gjort stor succé den här säsongen och leder skytteligan på 15 mål. Den lyckade säsongen har gett eko i fotbolls-europa.

Enligt Borås Tidning har Elfsborg redan fått ett bud på anfallaren på över 25 miljoner kronor. U21-landslagsmannen hintar inte om att han gärna vill ut i Europa.

– Det är kul om klubbar är intresserade och jag vill ut, men sådana saker sköter inte jag utan min agent, säger Avdic till tidningen.

Elfsborg, som under sommaren sålde Emir Bajrami till holländska Twente för cirka 30 miljoner kronor, har inget som helst planer på att sälja succéliraren.

– Det enda jag kan säga är att om vi ska sälja den allsvenska skytteligaledaren ska vi har bra betalt. I den ålder Denni är och efter det han har presterat. Som det är nu är vi inte heller beroende av någon försäljning, vi har en stark balansräkning, och det känns tryggt att jobba utefter det, säger klubbens ordförande Bosse Johansson till tidningen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela