Johan Larsson hade show mot Kalmar FF.
Johan Larsson hade show mot Kalmar FF. - Foto: BILDBYRÅN

Den unge talangen låg bakom Elfsborgs show

Johan Larsson hade stor show mot Kalmar FF i dag när Elfsborg körde över smålänningarna med 4-1. – Det var fantastiskt roligt att få bjuda hemmapubliken på några mål, säger talangen till TV4.

BORÅS. Elfsborg har en stigande formkurva och utökade sin svit på Borås Arena. Dagens vinst mot Kalmar var deras 16:e raka hemmamatch utan förlust.

Det tog bara två minuter innan Boråsarna hittade nätet. Johan Larsson hittade till Mathias Florén som sköt in 1-0 via stolpen. Kalmar kvitterade dock bara minuten senare efter att Ricardo Santos klackade in kvitteringen. Resultatet stod sig till andra halvlek när 20-årige talangen klev in i matchen rejält.

– Jag var inblandad i alla fem mål egentligen, jag spelade ju nästan fram till deras mål också, säger Larsson till TV4.

Tio minuter efter att andra halvleken startat slog han till med ett riktigt drömmål. Jättetalangen skruvade in 2-1-målet i krysset. Två minuter senare passade han fram skyttekungen Denni Avdic. Innan yttermittfältaren till slut hittade James Keene som fastställde slutresultatet 4-1.

Nästa match för Elfsborg är den sista kvalrundan i Europa League mot den italienska klubben Napoli.

– Det ska bli fantastiskt roligt, säger matchhjälten.