Malmö tog ledningen genom Daniel Larsson.
1 av 5
Malmö tog ledningen genom Daniel Larsson.
Malmö kan gå upp i serieledning beroende på Helsingborgs match mot IFK.
2 av 5
Malmö kan gå upp i serieledning beroende på Helsingborgs match mot IFK.
Malmö fortsätter med sin fantastiska offensiv.
3 av 5
Malmö fortsätter med sin fantastiska offensiv.
Overkill?
4 av 5
Overkill?
Kan Malmö vinna Allsvenskan?
5 av 5
Kan Malmö vinna Allsvenskan?

Uppskjuten match gav samma målskytt

Efter att gårdagens match blev förstörd av skyfall och en plan som inte kunde hantera regnet, spelades Mamö FF mot Gefle under eftermiddagen. Matchen såg återigen Agon Mehmeti i målprotokollet och förlorar Helsingborg sin tuffa match borta mot Göteborg går malmöiterna upp i serieledning.


MALMÖ. I går var det grått, regn och sura miner. Skånelagets tränare Roland Nilsson var rasande igår, matchen skulle spelas om fullständigt, vilket innebar att Agon Mehmetis mål inte skulle räknas. Men i dag är det en helt annan stämning i Malmö.

Daniel Larsson gav Malmö FF ledningen i den 30 minuten av dagens match. Sedan fick Mehmetis återigen göra mål mot Gefle efter fint förarbete av Jeffery Aubynn. Matchen slutade till slut 2-0 och nu bör Roland Nilsson kunna släppa

Gårdagens match avbröts på grund av att planen inte klarade av skyarna. Domaren blåste till slut av den faschartade matchen när bollen inte kunde rulla framåt och spelarna halkade till höger och vänster.

Malmö har nu väldigt goda chanser att vinna Allsvenskan. Frågan är hur mycket skånederbyt i september kommer att betyda för utgången, vad tror ni?

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

1 timme sedan
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

2 timmar sedan
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

2 timmar sedan
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.