Söndag 14 Aug
Stockholm

Uppskjuten match gav samma målskytt

Malmö tog ledningen genom Daniel Larsson.
1 av 5
Malmö tog ledningen genom Daniel Larsson. Foto:
Malmö kan gå upp i serieledning beroende på Helsingborgs match mot IFK.
2 av 5
Malmö kan gå upp i serieledning beroende på Helsingborgs match mot IFK. Foto:
Malmö fortsätter med sin fantastiska offensiv.
3 av 5
Malmö fortsätter med sin fantastiska offensiv. Foto:
Overkill?
4 av 5
Overkill?. Foto:
Kan Malmö vinna Allsvenskan?
5 av 5
Kan Malmö vinna Allsvenskan?. Foto:

Efter att gårdagens match blev förstörd av skyfall och en plan som inte kunde hantera regnet, spelades Mamö FF mot Gefle under eftermiddagen. Matchen såg återigen Agon Mehmeti i målprotokollet och förlorar Helsingborg sin tuffa match borta mot Göteborg går malmöiterna upp i serieledning.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

MALMÖ. I går var det grått, regn och sura miner. Skånelagets tränare Roland Nilsson var rasande igår, matchen skulle spelas om fullständigt, vilket innebar att Agon Mehmetis mål inte skulle räknas. Men i dag är det en helt annan stämning i Malmö.

Daniel Larsson gav Malmö FF ledningen i den 30 minuten av dagens match. Sedan fick Mehmetis återigen göra mål mot Gefle efter fint förarbete av Jeffery Aubynn. Matchen slutade till slut 2-0 och nu bör Roland Nilsson kunna släppa

Gårdagens match avbröts på grund av att planen inte klarade av skyarna. Domaren blåste till slut av den faschartade matchen när bollen inte kunde rulla framåt och spelarna halkade till höger och vänster.

Malmö har nu väldigt goda chanser att vinna Allsvenskan. Frågan är hur mycket skånederbyt i september kommer att betyda för utgången, vad tror ni?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.