Måndag 15 Aug
Stockholm

Revanschsuget Örebro redo för Mjällby

Astrit Ajdarevic redo för Mjällby.
Astrit Ajdarevic redo för Mjällby. Foto: Conny Sillén/SCANPIX

De åkte på en storförlust på hemmaplan senast. Nu är Örebro redo för att ta sig an Mjällby.- Vi är väldigt hungriga, säger anfallaren Astrit Ajdarevic till Nyheter24

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

SÖLVESBORG. Det är två överraskningslag som drabbar samman när Mjällby tar emot Örebro på Strandvallen. Två lag som minst sagt har imponerat den här säsongen genom att ligga på fjärde respektive femte plats.

Men det är dessutom två lag som börjar tappa fart. MAIF har inte tagit en enda trepoängare på deras fyra senaste mötena och kvällens gäster åkte på en svidande hemmaförlust mot Malmö senast.

- Vi är väldigt hungriga efter förra den matchen. Det blev väldigt stora siffror och alla var väldigt besvikna. Vi är väldigt hungriga, säger succéanfallaren Astrit Ajdarevic till Nyheter24.

- De fick in två snabba mål. Det sänkte oss rejält och vi börja hänga med våra huvuden. Men vi är bättre än så, fortsätter han.

Med sina tre mål på de tre första matcherna har den 20-årige Ajdarevic utan tvekan blivit en spelare som motståndarlagen bör hålla koll på. Men målen spelar inte så stor roll, menar den förre Liverpool-talangen.

- Självklart hoppas man på mål. Men det som är det viktiga är att vi vinner. Det spelar ingen roll om jag gör mål eller inte, så länge vi vinner bara.

Stjärnan borta

I kväll klockan 19:00 ställs de alltså mot ett Örebro som vann vårmötet med 2-0. Och de gör det utan den avstängde stjärnan Nordin Gerzic.

- Klart att vi saknar Nordin. Men vem som helst som som kommer att spela där kommer förmodligen att göra ett bra jobb, säger Ajdarevic.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.