Hrvoje Milic lämnar Djurgården.
1 av 2
Hrvoje Milic lämnar Djurgården. - Foto: Nils Jakobsson/SCANPIX
Men några problem mellan spelaren och klubben finns det inte, menar Carlos Banda.
2 av 2
Men några problem mellan spelaren och klubben finns det inte, menar Carlos Banda. - Foto: Andreas Hillergren/SCANPIX

Banda: "Inga problem med Milic"

Sprickan tvingade Hrvoje Milic att lämna Djurgården. Men det är uppgifter som inte stämmer, menar lagets tränare.– Han har alltid haft målet att flytta på sig, säger Carlos Banda till Nyheter24.


STOCKHOLM. Hrvoje Milic kommer inte att bli kvar i Djurgården. Det mesta tyder på att den 21-årige kroaten lämnar Stockholmsklubben inom närmsta timmarna för spel i Bundesliga och klubben Freiburg.

Enligt Aftonbladet är det främst sportchefen Stefan Alvéns fel att mittfältaren lämnar "Blåränderna"

– Om man är spelare eller supporter till den här klubben borde man vara rädd för framtiden om Stefan är kvar. Han är ansiktet utåt men skötte inte det här korrekt, säger Milic till tidningen.

Där menar han att han har blivit felbehandlad och att han egentligen ville stanna kvar i klubben. Något som förnekas av lagets tränare, Carlos Banda.

– Han har alltid haft målet att flytta på sig. Det är en ung spelare och jag tycker inte att man ska låsa honom, säger tränaren till Nyheter24.

Han berättar vidare att Milic känner sig felciterad av Aftonbladet och att det inte existerar någon schism varken mellan spelaren och tränarna eller Alvén.

– Jag pratade med Hrvoje för någon timme sedan och han känner sig riktigt besviken på journalisten som skrev artikeln. Men det är väl så det är när det är nyhetstorka, säger Banda.

När Nyheter24 når sportchefen Alvén så vill han inte prata om Milic eller hans eventuella flytt.

– Just Milic är inne i ett stadium där jag inte vill uttala mig, säger han.

I morgon ställs DIF mot Brommapojkarna och Milic är inte uttagen i truppen. I stället får Joakim Alriksson, född 1992, chansen i truppen.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!