Carlos Banda är redo för Brommapojkarna.
1 av 2
Carlos Banda är redo för Brommapojkarna.
Seger och inget annat gäller för BP och Kim Bergstrand.
2 av 2
Seger och inget annat gäller för BP och Kim Bergstrand.

Banda: "Vi har en viktig match framför oss"

Det är bäddat för derby när Brommapojkarna i kväll gästas av Djurgården. Ett Djurgården som knappast har imponerat än så länge.– Det har varit upp och ned. Vi har en viktig match framför oss, säger "Blårändernas" tränare, Carlos Banda, till Nyheter24.


STOCKHOLM. Det stundar Stockholmsderby när Djurgården i kväll tar bussen till Västerort och Grimsta IP för att sig an Brommapojkarna.

"Blåränderna" har inte imponerat. Laget hade förvisso inga guldambitioner, men att ligga på 14:e plats efter 18 spelade matcher ingick knappast i deras planer inför säsongen.

– Det har varit upp och ned. Vi har en viktig match framför oss, säger tränaren Djurgårdens tränare, Carlos Banda, till Nyheter24.

– Det gäller att ha lite tur också. Om du kollar på AIK och deras senaste segrar så tycker jag inte riktigt att de har fötjänat det utan varit tillfälligheter, berättar han.

"Resultat spelar ingen roll"

För Brommapojkarnas del har det gått något bättre. Laget är överraskande nog bäst i staden igen - men särskilt mycket vikt på det lägger inte tränaren Kim Bergstrand.

– Jag hade räknat att vara där vi ligger nu och att vi är bäst i staden beror mer på att Djurgården och AIK inte har presterat.

Senast lagen drabbades samman blev det 0-0 på Stadion. Nu går BP ut för en seger.

– Vi är nöjda så länge vi vinner och sedan spelar resultatet ingen roll.

/
BP
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!