Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Presidenten rasar mot MFF:s dispensansökan

- 22/09/2010, 12:16 -
Johan Dahlin ser ut att missa resten av säsongen.
1 av 2

Johan Dahlin ser ut att missa resten av säsongen.

Daniel Nilsson/BILDBYRÅN

Dejan Garaca var inte lysande mot Djurgården.
2 av 2

Dejan Garaca var inte lysande mot Djurgården.

BILDBYRÅN

"Ska vara lika för alla", skriver Nyheter24:s HIF-bloggare, Presidenten.

HELSINGBORG. Med lite drygt en månad kvar av säsongen råder det målvaktskris i Malmö FF. Johan Dahlin riskerar att bli borta i en månad på grund av en befarad lårskada och andremålvakten Dusan Melicharek är även han skadad sedan tidigare.

Reservmålvakten Dejan Garaca gjorde inte heller någon dundermatch i förlustmatchen mot Djurgården senast. Nu kan Skånelaget vara på väg att söka dispens om att få in ytterligare en målvakt - något som väcker ilska hos guldkonkurrenten och ärkerivalen Helsingborg.

"Nu vill MFF få dispens för att värva in nytt. Helt otroligt att den möjligheten överhuvudtaget finns! För mig är det givet att skador ingår i spelet och samtliga föreningar får därför vara så snälla att värdera riskerna och spika sina trupper när transferfönstret är öppet. Lika för alla helt enkelt", skriver HIF-bloggaren, Presidenten, på sin blogg på Nyheter24.

Att det är svårt att hålla nerverna i styr är glasklart. Med endast sex matcher kvar har både MFF och HIF lika många poäng, 52, och det är endast målskillnad som särar på lagen.

För att läsa Presidentens hela inlägg - gå in på bloggen HIF 1907.