Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Europa hägrar för Örebro

- 22/09/2010, 21:18 -
Örebro rycker i jakten om Europaplatserna.

Örebro rycker i jakten om Europaplatserna.

Conny Sillén / SCANPIX

Örebro tog en väntad seger hemma mot Gefle IF, efter bra spel och många mål. – Ju viktigare matcherna blir, desto lättare blir det att från läktarplats skilja agnarna från vetet, säger Mathias Ekdal.

ÖREBRO. Örebro SK har under de senaste matcherna tappat ledningar i slutet av matcherna. Precis som om de var alldeles för dåligt tränade. Bättre blev det under dagens hemmamatch mot nedflyttningskandidaten Gefle IF.

Paulinho Guara och Nordin Gerzic gjorde målen som slutade 3-1 till Örebro som nu fortsätter sin intensiva jakt på platserna ut i Europa.

Innan matchen talade fansen om att laget behövde lyfta sig, att klubben inte kunde fortsätta tappa poäng i slutet av matcherna och att de är så otroligt nära, men ändock så långt borta:

"Idrott på elitnivå handlar om att vara bäst när det gäller och nu är det dags för ÖSK-spelarna att visa att de är gjorda av rätt virke." skrev Mathias Ekdal, örebrobloggare för Nyheter24 inför matchen.