Rachid Bouaouzan är klar för Helsingborg.
Rachid Bouaouzan är klar för Helsingborg. - Foto: BILDBYRÅN

HIF värvar - mitt i guldstridens hetta

Ratade Rachid Bouaouzan återvänder till Helsingborg.


HELSINGBORG. Mitt i guldstridens hetta har Helsingborg gjort klart med ett nyförvärv. Och det är ingen annan än Rachid Bouaouzan som har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut.

Den 26-årige yttermittfältaren spelade med HIF redan under våren. Men skador och konkurrensen satte stopp för marokanholländarens framfart i skåneklubben. Till slut bestämde sig båda parterna för att gå skilda vägar och bröt kontraktet.

Nu är alltså den ratade spelaren tillbaka.

– Reglerna säger att vi kan knyta honom till oss redan nu trots att transferfönstret är stängt. Eftersom hans senaste kontrakt var med HIF så är det möjligt. Rachid är en bra spelare, det såg vi i våras och nu får vi en möjlighet att testa honom igen, säger sportchefen Jesper Jansson till klubbens hemsida.

Bouaouzan kommer förmodligen att vara spelklar till måndagens möte med AIK. Men en hel match är han inte redo för än.

- Jag har försökt hålla igång fysiken så gott jag har kunnat, men har inte spelat match på ett tag och är därför inte en 90 minutersspelare, säger den förre Wiganspelaren till Helsingborgs Dagblad.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Klart: Så blir EM-motståndet för Sverige

Ilska då FA-cupen skrotar omspel

1 timme sedan
Världens äldsta fotbollsturnering, den engelska FA-cupen, förändras till nästa säsong då omspelsmatcherna tas bort helt.

Anna Nordqvist: "Mitt liv gick i tusen bitar"

1 timme sedan
Äktenskapet sprack och kort därpå dog hennes ex-make. Livet vändes upp och ned för golfstjärnan Anna Nordqvist som gick in i ett kompakt mörker. Det finns inga ord för att beskriva hur vidrigt det varit. Jag är stolt över att ha tagit mig igenom det året, säger hon i en intervju med svenskgolf.se

Åbergs hemliga vapen: "Säger vart jag ska slå"

2 timmar sedan
Ludvig Åbergs succé blir inte mindre imponerande av att han briljerar på banor han aldrig tidigare testat på. Men Sveriges nya golfstjärna hade inte klarat det på egen hand. Han säger vart jag ska slå och jag försöker bara göra som han säger, säger Åberg om sin nya caddie, veteranen Joe Skovron.

Barcelona straffas av Uefa efter rasism

3 timmar sedan
Barcelona tvingas betala runt 290 000 kronor i böter och får inte sälja bortabiljetter till herrlagets nästa bortamatch i Europa.

Världstvåan till Båstad: "Får nypa sig i armen"

3 timmar sedan
Australian Open-vinnaren Jannik Sinner kommer till Båstad i sommar. Den italienske världstvåan är klar för spel i den svenska ATP-turneringen, skriver arrangören i ett pressmeddelande.