Svensson blir Elfsborg trogen.
Svensson blir Elfsborg trogen. - Foto: Andreas Hillergren/SCANPIX

Stjärnmittfältaren stannar kvar i Elfsborg

Anders Svensson stannar kvar i Elfsborg. Mittfältaren har förlängt sitt kontrakt till 2013.


BORÅS. Anders Svensson, 34, har tidigare öppnat för ett nytt proffsäventyr men nu är det klart att den skicklige mittfältaren fortsätter i Elfsborg. 34-åringen, som har fått en nytändning i landslaget under  Erik Hamrén, skrev i dag på ett kontrakt som sträcker sig tre år framåt.

– Det känns helt rätt även om det funnits anbud de senaste åren som varit oerhört lockande, men hjärtat har valt och det blir IF Elfsborg till 2013, säger han till klubbens hemsida.

Om tre år är den svenske landslagsmannen 37 år och avslutar med största sannolikhet sin karriär i Boråsklubben.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Målpremiär för Zibanejad när Rangers vann

Nylander "en möjlighet" nästa match

1 timme sedan
Torontos svenske storstjärna William Nylander har missat de två första slutspelsmatcherna mot Boston på grund av en hittills inte avslöjad skada. Inför den tredje matchen mellan lagen kan han dock eventuellt komma till spel, skriver nhl.com.

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.

Rödin: "En jäkla revansch"

igår 23:02
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

igår 22:58
Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Brynäs lycka – det händer nu

igår 22:18
Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL: