Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Skandalchefens första drag - sno Drugge från IFK?

- 07/10/2010, 11:32 -
Andreas Drugge i Trelleborg.
1 av 3

Andreas Drugge i Trelleborg.

Andreas Hillergren / SCANPIX

Mats Persson blev bland annat dömd för grovt skattebrott.
2 av 3

Mats Persson blev bland annat dömd för grovt skattebrott.

ADAM IHSE / SCANPIX

Skandalchefen Mats Persson.
3 av 3

Skandalchefen Mats Persson.

ADAM IHSE / SCANPIX

Mats Persson kommer under dagarna att ta över som sportchef för Gais, efter att han återvänt till samhället efter ett års fängelsestraff för skattebrott.

GÖTEBORG. Markus HankinsFrankies GBG - Nyheter24:s IFK Göteborgsblogg - hävdar att Mats Perssons första drag som sportchef för Gais, kommer att vara att sno Andreas Drugge mitt framför ögonen på IFK.

Den kontroversielle Mats Persson blev fälld för bland annat grovt skattebrott samtidigt som han satt som sportchef för IFK Göteborg. Under dagarna kommer Persson ha avtjänat sitt straff och har redan gjort klart med Gais att ta över rollen som sportchef i Göteborgsklubben.

– Nu kommer det hända någonting riktigt spektakulärt. När Mats Persson tar över Gais är det precis något sådant man förväntar sig ska hända, fortsätter Hankins.

Samtidigt menar IFK Göteborgsfanet Hankins att Drugge med största sannolikhet inte skulle platsa i IFK - vilket gör att han skulle vara intressant för Gais.

"Jag tror det är både Drugge och hans köra fru som vill lämna och ska vi vara ärliga så har inte Drugge glänst särskilt mycket denna säsong." menar signaturen SparrismannenTrelleborgs svenskafans-forum.

Frågan är vad Persson kommer att göra som första kupp när han återvänder till allsvenskan? Och skulle en värvning av Andreas Drugge verkligen anses vara en stöld gentemot sin gamla klubb?