Dulee Johnson nekar till brott.
1 av 2
Dulee Johnson nekar till brott. - Foto: Bertil Ericson / SCANPIX
Dulee Johnson under häktningsförhandlingarna.
2 av 2
Dulee Johnson under häktningsförhandlingarna. - Foto: Bertil Ericson / SCANPIX

"Jag grät mig till sömns på grund av Dulee"

Alexander Gerndt spelade tillsammans med Dulee Johnson i AIK och bodde samtidigt granne med den för våldtäkt häktade skandalspelaren. Nu talar Gerndts fru ut om händelserna som skakade familjen.


Detta har hänt:

Dulee Johnson omhäktades under november, misstänkt för att ha våldtagit en kvinna som han träffade på en nattklubb den 26:e maj i centrala Stockholm.

Men det är knappast första gången spelaren gör sig hörd på ett negativt sätt. Tidigare i år väcktes misstankar om att han hade köpt sex från en prostituerad kvinna - men även den gången friades han.

STOCKHOLM. Dulee Johnson blev under fredagen häktad sannolikt misstänkt för våldtäkt. Nu talar Alexander Gerndts fru ut om händelserna som skakade familjen, då de både granne med den skandalomsusade AIK-spelaren.

"Jag blev inte ett dugg förvånad när de visade sig att det var Dulee som varit i farten igen." skriver My Gerndt på sin blogg.

Familjen Gerndt bodde granne med Johnson under det år den nuvarande skyttekungen i Helsingborg spelade i för AIK. Samtidigt innebar grannen mängder med problem och frun medger att "jag har haft mina duster med honom, jag sa ifrån och visade att han beteende mot sin familj inte var okej."

Johnson riskerar nu fängelse i upp till två år, men under fredagens häktningsförhandlingar hävdade AIK-spelaren sin oskuld. Något som inte stoppar Gerndts kritik av 25-åringen.

"Jag har aldrig och kommer aldrig ha någon form av respekt för honom, han är en nolla i mina ögon som inte borde få sätta sin fot inom allsvensk fotboll igen." fortsätter Gerndt på sin blogg.

Frun menar vidare att hon anser att det här är det värsta Johnson gjort, samtidigt som "det var många gånger jag grät mig till sömns på grund av honom." skriver hon på sin blogg.

AIK
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlorade benet i Hamas attack – ska spela EM

1 timme sedan

Apple nära rättigheterna till nya klubblags-VM

1 timme sedan
Teknikjätten Apple ska vara nära ett avtal med Fifa om TV-rättigheterna till nästa års klubblags-VM, enligt New York Times.

Svensken återupptog karriären – hos CL-mästaren

1 timme sedan
Från målvaktstränare i Alingsås – till målvakt hos Champions League-mästaren Magdeburg. Mikael Aggefors, 39, är tillbaka i hetluften igen.

Nyberg klar som domare i fotbolls-EM

2 timmar sedan
Herrlandslaget tog sig inte till fotbolls-EM i sommar, men en svensk domartrio får i alla fall göra resan till Tyskland. 35-årige huvuddomaren Glenn Nyberg är tillsammans med sina assisterande domare Andreas Söderkvist och Mahbod Beigi uttagna till EM, som inleds den 14 juni, skriver Aftonbladet.

Stark bästa svenska – nära OS efter majorsuccén

3 timmar sedan
Maja Starks andraplats i årets första major, Chevron Championship, innebar samtidigt ett jättekliv mot OS i Paris. På världsrankningen klättrar Stark från 46:e till 28:e plats och hon är nu bästa svenska – precis före 29:an Linn Grant.

McDavid historisk – fem assist i målfesten

3 timmar sedan
Det blev en målfest när Edmonton Oilers vann med 7–4 mot Los Angeles Kings i den första NHL-åttondelen – mycket tack vare Connor McDavid.