Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Jag grät mig till sömns på grund av Dulee"

Dulee Johnson nekar till brott.
1 av 2

Dulee Johnson nekar till brott.

Bertil Ericson / SCANPIX

Dulee Johnson under häktningsförhandlingarna.
2 av 2

Dulee Johnson under häktningsförhandlingarna.

Bertil Ericson / SCANPIX

Sport | 15/10/2010 21:02

Alexander Gerndt spelade tillsammans med Dulee Johnson i AIK och bodde samtidigt granne med den för våldtäkt häktade skandalspelaren. Nu talar Gerndts fru ut om händelserna som skakade familjen.

STOCKHOLM. Dulee Johnson blev under fredagen häktad sannolikt misstänkt för våldtäkt. Nu talar Alexander Gerndts fru ut om händelserna som skakade familjen, då de både granne med den skandalomsusade AIK-spelaren.

"Jag blev inte ett dugg förvånad när de visade sig att det var Dulee som varit i farten igen." skriver My Gerndt på sin blogg.

Familjen Gerndt bodde granne med Johnson under det år den nuvarande skyttekungen i Helsingborg spelade i för AIK. Samtidigt innebar grannen mängder med problem och frun medger att "jag har haft mina duster med honom, jag sa ifrån och visade att han beteende mot sin familj inte var okej."

Johnson riskerar nu fängelse i upp till två år, men under fredagens häktningsförhandlingar hävdade AIK-spelaren sin oskuld. Något som inte stoppar Gerndts kritik av 25-åringen.

"Jag har aldrig och kommer aldrig ha någon form av respekt för honom, han är en nolla i mina ögon som inte borde få sätta sin fot inom allsvensk fotboll igen." fortsätter Gerndt på sin blogg.

Frun menar vidare att hon anser att det här är det värsta Johnson gjort, samtidigt som "det var många gånger jag grät mig till sömns på grund av honom." skriver hon på sin blogg.