Kalmar vände och vann - efter Sobralenses drömmål

David Elm fick näta mot sitt gamla lag när Kalmar tog emot Elfsborg. Men Daniel Sobralense såg till att hemmalaget ändå kunde lämna matchen som segrare.

KALMAR. David Elm spräckte nollan mot sitt gamla lag.

Men det var ändå en viss Daniel Sobralense som stal showen när Kalmar FF vände och vann mot Elfsborg.

Det var med drygt 20 minuter kvar av stormötet som anfallaren tog emot bollen strax utanför straffområdet, siktade och laddade kanonen.

Och med ett ett riktigt drömmål bombade den brasilanaren in 2-1 bakom en chanslös Jesper Christiansen.

Kalmar knep därmed säsongens andra seger och klättrade, även tack vare Erik Israelsson som kvitterade Elms ledningsmål, till en sjätteplats.

– Vi slarvar en hel del med passningar i andra halvlek. De får komma i farliga omställningar gång på gång, säger Anders Svensson till Canal plus direkt efter matchen.

Desto värre ser det ut för de slagna gästerna, som åkte på sin andra förlust på fyra matcher.