Nu förlorar Djurgården igen

Helsingborg viftade bort Djurgården.

HELSINGBORG. Fem matcher utan förlust. Men borta mot Helsingborg blev det alldeles för svårt för Djurgården, som åkte på en svidande förlust.

Det dröjde länge innan drabbningens första balja skulle komma. Ett mål som såg ut att bli Djurgårdens tidigt i den första halvleken. Men i stället var det hemmalagets målkung Alexander Gerndt som spräckte nollan fyra minuter in i den andra halvleken.

Sedan rann det bara iväg för Dif. Och när Ardian Gashi sedan sopade in 2-0 bakom Pa Dembo Touray i samband med en hörna bara minuterna senare - en hörna som bortamålvakten klantigt hade orsakat - var matchen över.

Christoffer Andersson fastställde slutresultatet med drabbningens sista mål i slutskedet av matchen, och såg till att att Difs fina slut fick sig ett tungt slut.