Och säger att han själv är öppen för förslag.
1 av 3
Och säger att han själv är öppen för förslag. - Foto: JOHAN ENGMAN / SCANPIX
Miiko Albornoz bekräftar MFF-intresse.
2 av 3
Miiko Albornoz bekräftar MFF-intresse. - Foto: PAUL MADEJ / SCANPIX
Inom en snar framtid kan vi få se 20-åringen i den himmelsblåa tröjan.
3 av 3
Inom en snar framtid kan vi få se 20-åringen i den himmelsblåa tröjan. - Foto: Patric Söderström / SCANPIX

BP-talangen öppnar för flytt till Malmö

Malmö FF kan få tillskott i truppen inför Champions League-äventyret.


CL-aktuella Malmö FF

Malmö FF närmar sig gruppspel i Champions League med stormsteg. Först slog besegrade man färöiskt motstånd med totalt 2-1, innan det var dags att slå ut det skottska storlaget Glasgow Rangers. Nu är det bara ett hinder som står i vägen för "Di Blåe": kroatiska Dinamo Zagreb.

STOCKHOLM. Brommapojkarnas mittfältstalang Miiko Albornoz närmar sig en flytt från Grimsta IP. Nu bekräftar talangen att Champions League-aktuella Malmö FF är intresserade, och att han ser positivt på en flytt.

– Det ska bli roligt att se om det händer någonting, säger han till Nyheter24.

Sitter på utgående kontrakt

Miiko Albornoz är inne på sin fjärde säsong i den röd-svart-randinga tröjan. Han har länge setts som en stor talang, men trots att flera klubbar tidigare har hört av sig om mittfältaren har han förblivit klubben trogen. Något som snart kan komma att ändras.

– Mitt kontrakt går ut nu. Vi får se om vi går upp till allsvenskan med BP eller om det blir någonting annat, säger talangen, som är medveten om att de regerande mästarna har ett gott öga till honom.

– Det är kul att ett stort lag som Malmö är intresserade av mig, säger talangen till Nyheter24.

/
BP
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

1 timme sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

2 timmar sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

idag 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

idag 15:51
Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.