Som var den största anledningen till att matchen slutade 0-0.
Som var den största anledningen till att matchen slutade 0-0. - Foto: Daniel Stiller/BILDBYRÅN
Mathias Ranégie blev på nytt målsumpare för Malmö.
Mathias Ranégie blev på nytt målsumpare för Malmö. - Foto: Daniel Stiller/BILDBYRÅN
Ingen lyckad dag för nyförvärvet.
Ingen lyckad dag för nyförvärvet. - Foto: Adam Ihse/SCANPIX

Ranégie stor målsumpare när MFF nollades

Häcken-förvärvets tuffa start i Malmö fortsätter. Trots ett flertal frilägen nollades Ranégie, och MFF för andra matchen i rad.

Publik: 11 640

GÖTEBORG. Trots en misslyckad debut fick Mathias Ranégie fortsatt förtroende från Rikard Norling när Malmö gästade IFK Göteborg.

Matchuret stod på drygt 30 minuter när anfallaren kom helt fri med Erik Dahlin i IFK-målet, men avslutet var på tok för tamt för att ge utdelning och Ranégie fortsätter att visa dålig skärpa i sin nya klubb.

Malmö var det klart bättre laget inledningsvis och Wilton Figuiredo testade skottlyckan ett flertal gånger. Men skärpan i avslutningslägena var under all kritik hos skåningarna och matchen gick tills pausvila med nollorna intakt.

Iskall Ranégie såg till att matchen blev mållös

Tidigt in i den andra halvleken var det återigen dags för Ranégie att bränna ett friläge. Denna gång fick den förre Häcken-anfallaren passningen serverad från Daniel Larsson, som till sin besvikelse bara kunde se på när anfallskollegan brände sitt andra jätteläge för dagen.

Malmö fick sota för anfallarens omförmåga att förvalta lägena. Och när inte heller IFK Göteborg hade en av sina bättre dagar, då fick lagen lämna gräsmattan med delad pott och 0-0 på resultattavlan.