Måndag 27 Sep
Stockholm

Syrianskas ordförande: "Tydligen har Razak skrivit på"

1 av 2
2 av 2

Syrianskas ordförande Andreas Temiz bekräftar att anfallsstjärnan har skrivit under för egyptiska Zamalek.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Nio klubbar - på sju år

Razak Omotoyossis tidigare klubbar: Avrankou, JS Pobé, FC Sheriff, Helsingborgs IF, Al-Nassr, FC Metz, GAIS, Syrianska, Zamalek?

SÖDERTÄLJE. I söndags sänkte Razak Omotoyossi Kalmar FF och berättade efter matchen att han vill lämna Syrianska. Nu bekräftar Syrianskas ordförande Andreas Temiz att Omotoyossi har skivit under för den egyptiska klubben Zamalek.

– Tydligen har han skrivit under ett avtal med dem, säger Temiz till Nyheter24.

Men när Omotoyossi lämnar är än så länge oklart. Om anfallaren från Benin ska lämna nu måste Zamalek köpa loss honom från kontraktet innan det egyptiska transferfönstret stänger på torsdag.

- Och vi har inte hört någonting från dem. Vi väntar på att de ska höra av sig, vi lyssnar gärna på vad de har att säga.

Om Zamalek inte hör av sig kommer Omotoyossi att tvingas att slutföra den allsvenska säsongen med Syrianska innan han lämnar för den egyptiska storklubben.

"Vi vill ha pengarna på kontot"

Zamalek och Syrianska förhandlade om Omotoyossi innan det allsvenska transferfönstret stängdes i augusti. Parterna var överens om övergångssumman, som ryktades var på omkring en miljon kronor -  men förhandlingar gick i stöpet.

– Vi var oense om hur pengarna skulle betalas. Vi vill ha hela summan direkt in på kontot. Det gick de inte med på och vi tänker inte vänta på pengar från utlandet.

Vad säger Omotoyossi själv?

- Razak rättar sig efter våra avtal.

Kommentera
Kopiera länk
Dela