Får Zlatan jubla mot "Gnaget"?
1 av 2
Får Zlatan jubla mot "Gnaget"? - Foto: Scanpix
AIK kan få möta Milan den 12 augusti - endast detaljer återstår.
2 av 2
AIK kan få möta Milan den 12 augusti - endast detaljer återstår. - Foto: MARCUS ERICSSON/Bildbyrån

Uppgifter: Zlatan & Co till Råsunda - möter AIK

Boka in den 12 augusti om du vill se Zlatan ta sig an svenskt motstånd. Enligt uppgifter kommer Milan att möta "Gnaget" i en träningsmatch - endast detaljer återstår.


SOLNA. Europas topplag kommer till Sverige ett efter ett. Den åttonde augusti möts Manchester United och Barcelona i Göteborg. Fyra dagar senare kan AIK ta emot Milan på Råsunda.

- Det är inte helt klart ännu utan det är några detaljer som återstår. Det har varit på gång en tid och accelererat under den sista veckan. Vi diskuterar en del ekonomiska detaljer men vi känner att det är det här vi vill göra, säger AIK:s vd Thomas Edselius  till Expressen.

För att mötet ska bli av måste AIK ordna med en del saker, bland annat skjuta upp matchen mot Örebro den 12 augusti: "Vi vill så klart kolla med dem och svenska fotbollsförbundet", säger Thomas Edselius.

AIK kan få möta fler storlag än Milan. Om de tar sig till kvalomgång tre i Europa League kan de ställas mot Liverpool. Men först måste man besegra lag av en helt annan kaliber: isländska FH Hafnarfjördur eller FC USV Eschen-Mauren från Liechtenstein.

AIK
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!