Söndag 20 Jun
Stockholm

"Chippen" var klar för Mjällby – men nu dementeras uppgifterna

Christian Wilhelmsson uppgavs vara klar för Mjällby – men nu dementerar hans fru Oksana uppgifterna.
1 av 2
Christian Wilhelmsson uppgavs vara klar för Mjällby – men nu dementerar hans fru Oksana uppgifterna. Foto: SCANPIX
"Vi ska inte till Mjällby...Vad tokigt det kan bli...Min man är klar för Mjällby utan att han vet om de! #fotboll", skriver Oksana.
2 av 2
"Vi ska inte till Mjällby...Vad tokigt det kan bli...Min man är klar för Mjällby utan att han vet om de! #fotboll", skriver Oksana. Foto: Stella Pictures

Enligt Sveriges Radio var Chippen klar för Mjällby – men det stämmer inte enligt frun Oksana.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

HÄLLEVIK. Den landslagsmeriterade mittfältaren Christian Wilhelmsson var klar för moderklubben Mjällby. Men bara i två timmar. Enligt Sveriges Radio skulle "Chippen" ha kommit överens om att spela två matcher med klubben men det dementerar nu frun Oksana Wilhelmsson på twitter. 

"Vi ska inte till Mjällby...Vad tokigt det kan bli...Min man är klar för Mjällby utan att han vet om de! #fotboll", skriver Oksana.

Enligt Sveriges radio skulle "Chippen" vara spelklar till hemmamatchen mot Syrianska den 27 augusti – men nu verkar det alltså vara långt från sanningen. 

Mjällbys VD Tonnie Rittstam ska ha sagt följande till Sveriges Radio.

– Det är ju helt avgörande. Christian vill hjälpa oss och vi ska ju göra allt rätt nu så han inte hamnar i någon karens som låser honom för ett kommande klubbyte, säger han.

Men "Chippen", som står kontraktslös, lär då inte vända hem till moderklubben.

Kommentera
Kopiera länk
Dela