AIK-tränaren Andreas Alm har koll på Djurgårdens anfallshot Fejzullahu: "Vet hur han rör sig."
1 av 3
AIK-tränaren Andreas Alm har koll på Djurgårdens anfallshot Fejzullahu: "Vet hur han rör sig." - Foto: Andreas Hillergren / Scanpix
Om vi får tror AIK-tränaren blir det inga glädjescener som denna för Fejzullahu.
2 av 3
Om vi får tror AIK-tränaren blir det inga glädjescener som denna för Fejzullahu. - Foto: Erik Mårtensson / Scanpix
Statistiken talar för AIK. På fyra möten, alla som Mjällbyspelare, har Fejzullahu bara gjort ett mål – i svenska cupen 2008.
3 av 3
Statistiken talar för AIK. På fyra möten, alla som Mjällbyspelare, har Fejzullahu bara gjort ett mål – i svenska cupen 2008. - Foto: Patric Söderström / Scanpix

Dif:s succéanfallare inget hot mot AIK

Erton Fejzullahu har lett Djurgården till fyra raka segrar – men AIK-tränaren Andreas Alm vet hur man får stopp på honom.


Fejzullahus facit mot AIK

Mjällby - AIK 0-1 (29 juli 2012)

Mållös, utbytt i 86:e minuten.

AIK - Mjällby 0-0 (1 april 2012)

Mållös, spelade hela matchen.

Mjällby - AIK 0-2 (15 september 2011)

Mållös, inbytt i 63:e minuten.

Mjällby - AIK 1-2 (8 juli 2008, Svenska cupen)

Ett mål, spelade hela matchen.

STOCKHOLM. Sex mål på de fem senaste matcherna, bland annat ett hattrick mot Helsingborg på just Råsunda, är Erton Fejzullahus facit i djurgårdströjan. Men mot ärkerivalen AIK blir han mållös – om vi får tro de svartgulas tränare Andreas Alm.

– Vi vet hur han rör sig. Han är en skicklig spelare, men när vi mötte honom i Mjällby gick han mållös, säger AIK:s huvudtränare.

Han är medveten om hotet Fejzullahu utgör, framförallt med bättre lagkamrater som Alm själv påpekar, men tränaren har punktmarkerat anfallaren sedan han anslöt till Djurgården.

– Jag har sett alla matcher sedan han bytte klubb. Rörelsemönstret är detsamma, vi vet vilka ytor han gillar. Sen är det ju så med bra spelare, de har alltid något extra att ge, det får man lösa där och då när det händer, säger Andreas Alm.

/
/
AIK
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!