"Håller mig borta från att sjunga hatsånger nu"

- 17/09/2012, 19:09 -
Alexander Milosevic håller helst inte tyst när hans AIK spelar fotboll
1 av 2

Alexander Milosevic håller helst inte tyst när hans AIK spelar fotboll

Pernilla Wahlman

Mittbacken spelade förra årets derby mot Djurgården.
2 av 2

Mittbacken spelade förra årets derby mot Djurgården.

Fredrik Persson

Alexander Milosevic stämde upp till hatsång under förra derbyt mot Djurgården. Under säsongens returmöte på Råsunda var den unga mittbacken tillbaka i AIK-klacken, denna gång i en lite mer tillbakadragen roll.

STOCKHOLM. AIK:s skadade mittback Alexander Milosevic hamnade i blåsväder under förra derbyt efter att han deltagit i AIK-supportarnas hatramsor  mot Djurgården. Under söndagens derby stod den unga mittbacken där igen och sjöng.

– Jag tog det lite lugnare den här gången och höll mig borta från att delta i häckelsånger, säger Alexander till Nyheter24.

Inledningsvis hade han haft en plats på långsidan, men då han inte såg målen från där han satt så gick han iväg och ställde sig på kortsidan med AIK-klacken. Själv ser Alexander inget problem i att han står med lagets supportrar under matcherna.

– Jag håller mig borta från att sjunga hatsånger nu, säger han.

Efter förra derbyt tog AIK:s sportchef Jens Andersson avstånd från Alexander Milosevic deltagande  i supportrarnas verksamhet och sa att det inte var "förenligt med AIK-stilen". Alexander fick då en tillsägelse av föreningen.

– Jag fick höra senast att det inte var det inte var okej av föreningen, men så länge jag sköter mig har de inga problem med att jag står i klacken, säger Alexander Milosevic.

Vilka vann klackmatchen under söndagens derby?

– AIK vann klackmatchen, vi var bättre och sjöng ut Djurgårdarna.

Kan du tänka dig att ställa dig i klacken igen?

– Absolut!

Här sjunger Milosevic hatramsorna under vårens derby: