Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Malmö ännu med i guldstriden

- 17/09/2012, 21:06 -
Ricardo Ferreira Da Silva och hans Malmö är ännu med i guldstriden efter 0-1 vinsten mot Åtvidaberg.

Ricardo Ferreira Da Silva och hans Malmö är ännu med i guldstriden efter 0-1 vinsten mot Åtvidaberg.

Stefan Jerrevång / SCANPIX

Det krävdes en straff för att Malmö FF skulle besegra Åtvidaberg. Åtvidabergs tränare Andreas Thomson var inte helt nöjd med domarens insats efter matchen.

ÅTVIDABERG. Malmö FF var piskat att vinna mot Åtvidaberg för att haka på i guldstriden. Tabellnian Åtvidaberg skulle dock visa sig vara svårare än väntat för MFF. Det var först i 71:a minuten som Malmö fick hål på Åtvidabergs målvakt Henrik GustavssonRichardinho satte straffen hårt till vänster, inte ens erkänt duktige straffmålvakten Henrik Gustavsson kunde nå den välplacerade straffen i vänster hörn.

– Det är en filmning, säger Andreas Thomson, tränare för Åtvidaberg, till Cmore direkt efter matchen.

Jesper Arvidsson sträckte ut sin fot i straffområdet samtidigt som Malmös Tokelo Rantie vred om foten och föll. Domaren dömde straff för Malmö vilket resulterade i segermålet för Malmö. Rantie fick utgå på grund av skada i samband med straffsituationen.

– Jag tycker vi gör en stabil insats. Sedan har vi Tokelo, vet inte hur illa det är, som fixade straffen åt oss, säger MFF–tränaren Rikard Norling till C More.

"Passion och kärlek"

Richard Norling var dock nöjd med sina mannar efter matchen och nu ser han fram emot guldstriden.

– Passion och kärlek förstås, finns det något annat? Många vill vara med och fightas om guldet, sa han efter matchen.

I nästa match ställs MFF mot skånekonkurrenten Helsingborg.