Danko Jones ska hjälpa HIF vinna det heta derbyt mot MFF på Olympia.
1 av 3
Danko Jones ska hjälpa HIF vinna det heta derbyt mot MFF på Olympia. - Foto: JOHAN ENGMAN / SCANPIX
Mattias Lindström har satt ihop en Spotify-lista inför derbyt som ska ge segern till Åge Hareides lag.
2 av 3
Mattias Lindström har satt ihop en Spotify-lista inför derbyt som ska ge segern till Åge Hareides lag. - Foto: BJORN LINDGREN/SCANPIX
Återstår att se i kväll om det räcker mot Malmö som har tagit sju poäng på de senaste tre matcherna.
3 av 3
Återstår att se i kväll om det räcker mot Malmö som har tagit sju poäng på de senaste tre matcherna. - Foto: Stefan Jerrevang/SCANPIX

Nu ska Danko Jones hjälpa HIF att stjälpa MFF

Ebba Grön och Danko Jones. Det är två band som ska hjälpa Helsingborg att stjälpa lokalkonkurrenten Malmö i guldstriden av allsvenskan. Lyssna på hela HIF:s lista sammansatt av Mattias Lindström.


HELSINGBORG. Fyran mot femman. Ett Skånelag mot ett annat. Förutsättningarna är klara inför säsongens andra Skånederby mellan Helsingborg och Malmö FF i kväll.

Vid vinst går Malmö FF upp på samma poäng som serieledarna Häcken och Elfsborg. Vid förlust tappar Rikard Norlings tre tunga poäng i säsongens rekordjämna guldstrid. Rivalerna Helsingborg kommer naturligtvis göra allt i sin makt för att stoppa grus i MFF:s maskineri – och nu vet vi hur de laddar upp i omklädningsrummet innan match.

HIF-spelaren Mattias Lindström har mixat ihop sin alldeles egna lista låtar på Spotify som ska stärka Åge Hareides lag i kväll. Lindström blandar lugna bitar med upptempolåtar. Eller vad sägs om blandningen Ebba Grön och Cornelis Vreeswijk



---


---


---


---


---


---


---


Nu väntar vi på om det räcker för HIF i derbyt mot ett Malmö FF som har tagit sju poäng på de senaste tre matcherna i Allsvenskan. 

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

Publikfest i Partille – men Sävehof utan chans

Sävehof var chanslöst i den första kvartsfinalen mot landslagsstjärnan Jim Gottfridsson och hans kompisar i Flensburg-Handewitt. Den tyska storklubben vann med 41–30 och lär knappast gå bort sig i returen i nästa vecka.

Ytterligare 1,5 miljarder till gymnastikläkarens offer

1 timme sedan
FBI:s misslyckande gör att den amerikanska staten nu får betala motsvarande 1,5 miljarder kronor sammanlagt till ett hundratal offer för gymnastikläkaren Larry Nassars övergrepp.

Ryska fäktare nobbar OS-kval

idag 16:56
Det blir inga ryska fäktare i OS i Paris. Ryssarna bojkottar kvalen till OS.

Skrällvinsten ger lyft på världsrankningen

idag 16:54
Anton Källberg förbättrar sin tidigare toppnotering ytterligare. Nu är svensken tolva på världsrakningen i bordtennis.

Fylla på ungdomsturnering: "Förkastligt"

idag 14:58
Ledare för det finländska U17-landslaget i ishockey festade till det i samband med en turnering i Sverige – och spydde ner en buss. Nu planerar Finlands ishockeyförbund att anmäla händelsen. Det är helt förkastligt, säger Kimmo Oikarinen.