Glada Syrianska-miner men desto mer dystert för Gais.
1 av 2
Glada Syrianska-miner men desto mer dystert för Gais. - Foto: Adam Ihse/Scanpix
Syrianska-glädje.
2 av 2
Syrianska-glädje. - Foto: Adam Ihse/Scanpix

Gais fortsätter att förlora

Det var inget direkt höjdarmöte som gick av stapeln i Göteborg ikväll. Gais och Syrianska bjöd inte på mycket till underhållning när Syrianska vann med 4-1.


GÖTEBORG. Gais fortsätter sin allsvenska kräftgång. Ikväll blev det ny storförlust hemma mot Syrianska. Efter en av de sämre halvlekar alla kategorier detta allsvenska år gick Syrianska till pausvila med 1-0-ledning efter mål av mittbacken Haris Skenderovic.

– Nej, man är ju inte så van att göra mål, allra minst med fötterna, sa Skenderovic till C More i paus.

Romario lyckades chippa in kvitteringen i den 48:e minuten men det hjälpte föga. George Mourad nickade in 2-1 till Syrianska bara två minuter senare. Därefter var det platt fall för Gais och Dinko Felic och Yussuf Saleh kunde öka på ledningen två gånger innan domaren blåste av vad som måste varit en plågsam tillställning för alla Gais-supporters.

– Vi börjar bra. Vi har första 20-25. Vi kvitterar men de tar ledningen igen och då blir det uppförsbacke. Man skäms ju, särskilt när man förlorar på ett sånt här sätt. Vi är inte bättre just nu, sa en besviken Kenneth Gustafsson efter matchen.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hälsan stoppar Kinhult – missar majorn

Nadal dominant i comebacken: "Betyder mycket"

Rafael Nadal vann övertygande i comebacken. Efter drygt tre månaders skadeuppehåll besegrade han italienaren Flavio Cobolli med 2–0 i set i första omgången av Barcelonas ATP-turnering. Att kunna vara med och tävla betyder mycket, säger han.

Stjärnans OS-plan – revansch i Paris

1 timme sedan
Revansch. Det är vad Jim Gottfridsson tänker på när han pratar om OS i Paris – och handbollsstjärnan anser att känslan är en styrka. Det tror jag talar för oss, säger han.

Klart: Nordiska dueller i Paris-OS

1 timme sedan
Värdnationen Frankrike valde grupp B. Därmed hamnade Sverige i A – tillsammans med bland andra Norge och Danmark. Paris-OS fylls därmed av nordiska dueller.

Oskarshamns poängkung till Färjestad

2 timmar sedan
Profilerna fortsätter att lämna degraderade Oskarshamn.

Dahlins NHL-tränare sparkas

3 timmar sedan
Rasmus Dahlins Buffalo sparkar tränaren Don Granato sedan NHL-klubben missat slutspel för 13:e året i rad.