Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gais fortsätter att förlora

Glada Syrianska-miner men desto mer dystert för Gais.
1 av 2

Glada Syrianska-miner men desto mer dystert för Gais.

Adam Ihse/Scanpix

Syrianska-glädje.
2 av 2

Syrianska-glädje.

Adam Ihse/Scanpix

Sport | 28/09/2012 20:59

Det var inget direkt höjdarmöte som gick av stapeln i Göteborg ikväll. Gais och Syrianska bjöd inte på mycket till underhållning när Syrianska vann med 4-1.

GÖTEBORG. Gais fortsätter sin allsvenska kräftgång. Ikväll blev det ny storförlust hemma mot Syrianska. Efter en av de sämre halvlekar alla kategorier detta allsvenska år gick Syrianska till pausvila med 1-0-ledning efter mål av mittbacken Haris Skenderovic.

– Nej, man är ju inte så van att göra mål, allra minst med fötterna, sa Skenderovic till C More i paus.

Romario lyckades chippa in kvitteringen i den 48:e minuten men det hjälpte föga. George Mourad nickade in 2-1 till Syrianska bara två minuter senare. Därefter var det platt fall för Gais och Dinko Felic och Yussuf Saleh kunde öka på ledningen två gånger innan domaren blåste av vad som måste varit en plågsam tillställning för alla Gais-supporters.

– Vi börjar bra. Vi har första 20-25. Vi kvitterar men de tar ledningen igen och då blir det uppförsbacke. Man skäms ju, särskilt när man förlorar på ett sånt här sätt. Vi är inte bättre just nu, sa en besviken Kenneth Gustafsson efter matchen.