Viktor Lundberg hoppas att han får en ny bild till FIFA14.
1 av 3
Viktor Lundberg hoppas att han får en ny bild till FIFA14. - Foto: Montage Scanpix/Faksimil Fifa13
Du är vackrare i verkligheten, Viktor.
2 av 3
Du är vackrare i verkligheten, Viktor. - Foto: Bildbyrån / NIKLAS LARSSON
Mohamed Bangura och Viktor Lundberg jublar efter segern mot Sundsvall i söndags.
3 av 3
Mohamed Bangura och Viktor Lundberg jublar efter segern mot Sundsvall i söndags. - Foto: Bildbyrån / NIKLAS LARSSON/BILDBYRÅN

"Den som valde den bilden måste hata mig"

Man brukar säga att folk kan vara vackrare i verkligheten än på bild. Det stämmer verkligen in på Viktor Lundberg i FIFA13-spelet.


STOCKHOLM. Nya FIFA13 släpptes i Sverige förra veckan och så väl tevespelnördar som fotbollsspelare var ivriga att rycka av plasten och sätta in skivan i konsolen. De allsvenska stjärnorna lär nog ha varit nyfikna på sina virtuella egon – men för AIK-anfallaren Viktor Lundberg blev det nästan en chock när han såg sig själv i spelet.

– Ja, vad är det för jävla bild? Jag har ju typ en boll framför ansiktet. Den som valde den bilden måste hata mig, säger Viktor Lundberg till Nyheter24 och skrattar.

Pikarna har haglat från både lagkamrater och andra kompisar.

– Folk har visat mig den hela tiden på sina mobiltelefoner. Alexander Milosevic tyckte det var väldigt roligt.

På Twitter skrev Milosevic:

[removed][removed]

Lundberg har en hälsning till EA Sports:

– Haha, de får gärna byta till nästa spel.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lag Edin på ny guldjakt i VM: "Lite unikt"

Xabi Alonso nobbar Liverpool

1 timme sedan
Xabi Alonso har inga planer på att ersätta Jürgen Klopp i Liverpool, när tysken lämnar jobbet som huvudtränare efter den här säsongen. Spanjoren stannar i Bayer Leverkusen. Just nu är det här rätt plats för mig.

Reinfeldt om läktaroron: "Kan dämpa kärleken"

3 timmar sedan
Å ena sidan en förväntad storpublik på flera håll. Å andra sidan farhågor kring mer våld. På påskafton börjar fotbollsallsvenskan 2024. Vi är oroliga för att ordningsstörningarna kan dämpa kärleken och möjligheten att alla ska känna att fotboll tillhör mig, säger Fredrik Reinfeldt, ordförande i Svenska fotbollförbundet.

Stark start av Stark – blågul fajt om OS-plats

idag 10:38
Maja Stark har börjat bra i Arizona, Anna Nordqvist likaså. Tillsammans med Madelene Sagström går de en tuff kamp om en plats i OS i Paris i sommar.

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

idag 06:30
Vägen till elitfotbollen har varit krokig, men Taha Ali vill inte ha resan ogjord. Malmö FF-stjärnan ser det som sin uppgift att vara en förebild för alla som jagar en dröm. Stora profiler från våra områden behöver engagera sig, säger 25-åringen.

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

idag 06:19
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.