Tisdag 21 Sep
Stockholm

"Ser han bra ut?" – Dif-backen blev Gais:are

Är det där verkligen Petter Gustafsson? På nya FIFA13 har Djurgårdsbacken förväxlats med...
1 av 2
Är det där verkligen Petter Gustafsson? På nya FIFA13 har Djurgårdsbacken förväxlats med... Foto: Montage Faksimil/Futhead.com/Bildbyrån
Gais-mittfältaren Markus Gustafsson - som därmed har fått en ofrivillig dubbelgångare på spelet.
2 av 2
Gais-mittfältaren Markus Gustafsson - som därmed har fått en ofrivillig dubbelgångare på spelet. Foto: Montage Faksimil/Futhead.com/Bildbyrån

Här är blundern som trollade bort Djurgården-backen ur FIFA13. Petter Gustafsson: "Va fan... Men det kan vara en fördel, Markus Gustafsson, ser han bra ut?".

Kommentera
Kopiera länk
Dela

STOCKHOLM/GÖTEBORG. AIK:aren Viktor Lundberg är allt annat än nöjd med sin profilbild på det nya FIFA13-spelet. Men Djurgårdens försvarare Petter Gustafsson skulle inte ens känna igen sig själv om han drog igång spelet – han har Gais-mittfältaren Markus Gustafssons bild på sin profil.

Nog för att försvararen är anonym både på och utanför fotbollsplanen i det verkliga livet, men bildmissen kommer som en chock.

– Va faan... Jag hade ingen aning, jag spelar inte själv tv-spel. Å andra sidan kan det ju vara till min fördel, haha. Markus Gustafsson, ser han bra ut eller?, säger Petter Gustafsson till Nyheter24.

Trots att försvararen själv inte spelar ser han gärna att han får en bild på sig själv – och är beredd att hjälpa till.

– Jag blir inte jätteledsen, men kan de byta bilder på Fifa? I så fall ska jag hitta den bästa bilden på mig så kan de (EA Games, red. anm.) få använda den, hehe.

"De sätter mig på bänken"

Flera av Gustafssons lagkamrater i Djurgården är flitiga FIFA13-spelare, så som Erton Fejzullahu, Martin Broberg och Philip Hellquist. Men därifrån har det varit tyst om bilden.

– Jag får kolla det här med dem. De har inte sagt något hittills, de kanske bara sätter mig på bänken och struntar i att kolla min profil, säger den Norrland-bördige ytterbacken.

Lirar hellre med Barca

Petter Gustafssons påstådde "tvilling" Markus Gustafsson har lika dålig koll som sin namne på bildtabben, men har en anledning till att han inte upptäckt något.

– Är det sant?! Jag hade ingen aning, men ska jag vara ärlig så spelar jag inte så mycket. Och när jag väl gör det så är det inte med Dif, jag väljer hellre Barca eller Real Madrid, säger Gais-mittfältaren till Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela