Anders Svensson deppar efter Elfsborgs förlust.
1 av 5
Anders Svensson deppar efter Elfsborgs förlust. - Foto: Stefan Jerrevång/Scanpix
Stefan Ishizaki missade ett friläge där han kom helt ren från halva plan. Men sköt utanför.
2 av 5
Stefan Ishizaki missade ett friläge där han kom helt ren från halva plan. Men sköt utanför. - Foto: Stefan Jerrevång/Scanpix
Ishizaki var förståeligt frustrerad efter det missade friläget.
3 av 5
Ishizaki var förståeligt frustrerad efter det missade friläget. - Foto: Stefan Jerrevång/Scanpix
Norrköpings-glädje.
4 av 5
Norrköpings-glädje. - Foto: Stefan Jerrevång/Scanpix
Oscar Hiljemark deppar.
5 av 5
Oscar Hiljemark deppar. - Foto: Stefan Jerrevång/Scanpix

Elfsborg tappade viktiga guldpoäng

Elfsborg hade chans att göra ett litet ryck i den allsvenska guldstriden. Men man förlorade överraskande mot IFK Norrköping och ligger nu tvåa.


Malmö FF och AIK vann sina matcher i dag, vilket satte press på Elfsborg som gästade IFK Norrköping. Vid seger skulle Elfsborg göra ett mindre ryck i tabellen och ha två poäng ned till Häcken, som vann i går mot Mjällby.

Men allt gick inte enligt planerna. Elfsborg förlorade överraskande nog mot Norrköping. Elfsborg låg under med två mål men lyckades reducera i den 79:e matchminuten. Trots ett intensivt tryck mot slutet lyckades inte Elfsborg kvittera.

–  Vi börjar svagt och får en mardrömsstart. Det är en kraftig forcering i slutet där vi har ett antal lägen, men vi lyckas inte göra mål, säger tränaren Jörgen Lennartsson till C More.

Elfsborg har nu en poäng upp till serieledande Häcken, en placering som man delar med Malmö FF.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Friidrotten sågas för OS-prispengar

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

1 timme sedan
Erling Braut Haaland dras med skadebekymmer och riskerar att missa Manchester Citys FA-cupsemifinal på Wembley på lördagen.

Guide: Allt du behöver veta inför SM-finalerna

3 timmar sedan
Skellefteå gör sin tionde SM-final i historien – Rögle har tio raka segrar i det här SM-slutspelet. Hamnar SM-guldet i norr eller söder? Här är förutsättningarna inför finalserien som startar på lördagen.

Så mycket kostar det att se allsvensk fotboll

3 timmar sedan
Discovery+ och Eurosport förs samman med HBO Max och bildar den nya strömningstjänsten Max. Den som vill se allsvensk fotboll och allt från OS i sommar behöver köpa abonnemang. Det billigaste alternativet kostar 349 kronor i månaden.

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

3 timmar sedan
Alexander slog igenom med dunder och brak i allsvenska AIK. Sedan dess har han representerat flera europeiska klubbar. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om fotbollsstjärnan.

Hurtig borta hela säsongen av "personliga skäl"

idag 14:15
Svenska landslagsstjärnan Lina Hurtig missar resten av säsongen. Det beskedet ger Arsenals tränare Jonas Eidevall. Hon är fortfarande borta av personliga skäl och vi måste respektera det, säger han.