Måndag 25 Okt
Stockholm

"Det vore väldigt tråkigt om han lämnade"

Christoffer Andersson jublar med kamraten Mattias Lindström. Snart kan deras vägar skiljas åt.
1 av 4
Christoffer Andersson jublar med kamraten Mattias Lindström. Snart kan deras vägar skiljas åt. Foto: Björn Lindgren/Scanpix
Andersson tycker vill inte skiljas från sin polare: "Det hade varit väldigt tråkigt om han lämnade."
2 av 4
Andersson tycker vill inte skiljas från sin polare: "Det hade varit väldigt tråkigt om han lämnade.". Foto: SCANPIX
Lindström vill stanna i HIF – men klubben är tveksamma.
3 av 4
Lindström vill stanna i HIF – men klubben är tveksamma. Foto: Stefan Jerrevang/SCANPIX
Hur skulle de klara sig utan varandra?
4 av 4
Hur skulle de klara sig utan varandra?. Foto: Björn Lindgren/Scanpix

Christoffer Andersson och Mattias Lindström är gamla vänner. Men snart kan Andersson få klara sig utan sin vapendragare, vars kontraktsförslag dragits tillbaka av Helsingborg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Europa League

Helsingborg–Hannover börjar 19.00 och sänds i TV4 Sport.

PSV–AIK börjar 21.00 och sänds i TV4 Sport.

HELSINGBORG. Mattias Lindströms karriär i Helsingborg kan vara på väg mot sitt slut. Helsingborg har lagt fram två kontraktsförslag som sedan dragits tillbaka av klubben och Lindström har blivit ombedd att se sig om efter en ny klubbadress. Något som kompisen och lagkamraten Christoffer Andersson tycker är väldigt tråkigt.

– Det hade varit väldigt tråkigt om han lämnade, han betyder mycket för klubben både på och utanför plan. Men klubben har saker att ta hänsyn till så det är väl som det är. Det ser mörkt ut nu och det är ju negativt så klart, säger Andersson till Nyheter24.

Utöver Mattias Lindströms vara eller icke vara i Helsinborg har man också Europa League-match mot Hannover i morgon. Hannover leder gruppen och Helsingborg ligger sist.

– Det kommer bli tufft så klart. Även om vi ligger sist i gruppen så har det var jämna matcher spelmässigt. Vi måste ta poäng så det är en viktig match.

Är Europaspel roligare än allsvenskan??

– Det är ju en helt annan typ av matcher, större publik och så. Vi mötte Celtic borta, det var en fantastisk match. Förhoppningsvis får vi spela i Europa fler år. Det är det som är målsättningen, att vi ska få rutin på sådana matcher.

Kommentera
Kopiera länk
Dela