Torsdag 21 Okt
Stockholm

Henrik Rydström: "Jag gillar ju att fläka ut mig"

Henrik Rydströms nya Twitter-profilbild väcker känslor.
1 av 2
Henrik Rydströms nya Twitter-profilbild väcker känslor. Foto: Faksimil/Twitter
En bild på Rydström från 1998.
2 av 2
En bild på Rydström från 1998. Foto: Faksimil/Twitter

Henrik Rydström hade långtråkigt. Då lade han upp en ny profilbild på Twitter där han poserar utmanande utan tröja. "Jag vill ju bli kalsongmodell", säger han till Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

KALMAR. Henrik Rydströms nya profilbild på Twitter väckte många reaktioner när den dök upp i cyberrymden under fredagseftermiddagen. Mittfältaren fick både ris och ros för bilden där han poserar utan kläder med handen på den välpolerade hjässan.

– Under en fotografering förra året så kom vi på att driva med att alla tror att jag gillar och fläka ut mig. Det gör jag i och för sig, men bara på vissa dagar. Så vi körde på, jag var insmord och grejer. Bilden ska vara lite homoerotisk, säger Rydström till Nyheter24.

Hur tänkte du när du la upp bilden?

– Jag hade lite långtråkigt. I går så la jag ut den bild från 1998 där jag har jävligt ful frisyr. Den bilden publicerades i Barometern då och jag fick en del skit för den. Så jag tänkte testa med den här också.

Vad tycker du om reaktionerna du fått på Twitter?

– Oavsett vad de skriver så tänker jag att de gör det med kärlek. Men om man ska vara lite allvarlig så är väl den här typen av bilder lite tabu, man ska inte ta sig själv på för stort allvar eller försöka lyfta fram sig själv. Å andra sidan tänker jag likadant om folk som gör liknande saker, "fan vad patetiskt", liksom haha.

Är du nöjd med bilden?

– Ja för fan, jag tycker jag kommer till min rätt.

Ska du bli modell efter karriären?

– Jag har ju slitit för att någon ska vilja ha med mig i någon underklädesreklam, men det är ju aldrig nån jävel som nappar. Det stör mig att ingen har frågat. Inte ens någon mindre grej, typ Ellos, har jag fått göra. Ellos hade passat mig, jag hade nappat direkt.

På Twitter var reaktionerna som sagt många.

Nu återstår det att se om Rydström dyker upp i en Ellos-katalog inom den närmsta framtiden.

Kommentera
Kopiera länk
Dela