Erton Fejzullahu tvingades bryta matchen mot Häcken med känningar i knäet. Stjärnan riskerar nu att missa torsdagens derby mot Brommapojkarna.
1 av 4
Erton Fejzullahu tvingades bryta matchen mot Häcken med känningar i knäet. Stjärnan riskerar nu att missa torsdagens derby mot Brommapojkarna. - Foto: © Bildbyrån / Daniel Stiller / BILDBYRÅN
Ghananen Daniel Amartey fick även han bryta, det är i nuläget oklart hur han mår efter mittfältarens huvudskada.
2 av 4
Ghananen Daniel Amartey fick även han bryta, det är i nuläget oklart hur han mår efter mittfältarens huvudskada. - Foto: © Bildbyrån / Daniel Stiller / BILDBYRÅN
Mittbacken Mattias Östberg fick lämna planen i matchen mot Häcken redan efter tio minuter efter en stukning.
3 av 4
Mittbacken Mattias Östberg fick lämna planen i matchen mot Häcken redan efter tio minuter efter en stukning. - Foto: © BildbyrŒn / BILDBYRN
Djurgården behöver en seger efter en dålig start på säsongen och skandalscener på Stadion.
4 av 4
Djurgården behöver en seger efter en dålig start på säsongen och skandalscener på Stadion. - Foto: Jonas Ekströmer / SCANPIX

Nya beskedet: Stjärnan missar matchen mot BP

Djurgårdens mardröm fortsätter. Erton Fejzullahu missar troligtvis nästa match mot Brommapojkarna efter skadan mot Häcken.– Det blir lite tajt, säger han till Fotbolldirekt.


Häcken–Djurgården 4–0 (2–0)

1–0 René Makondele (12)

2–0 Martin Ericsson (45)

3–0 Moestafa El Kabir (46)

4–0 Moestafa El Kabir (57).

STOCKHOLM. Djurgården förlorade med 4–0 mot Häcken och tre viktiga spelare var tvungna att bryta matchen på grund av skador. Mest rädda blev Djurgårds-fansen när trickstjärnan Erton Fejzullahu lämnade planen. 

Första beskeden var positiva, att Fejzullahu skulle vara tillbaka redan på torsdag. Nu berättar stjärnan själv för Fotbolldirekt, att han förmodligen kommer att stå över matchen mot Brommapojkarna.

– Det är nog lite för tajt på för att spela mot BP. Jag vill ju men jag är svullen och det gör ont.

Fejzullahus skada är dock inte allvarlig. 

"Det är klart det känns"

– Det inte ska vara någon fara. Det handlar inte om någon vridning men jag fick ändå dobbarna rakt på knät i en 50-50-situation. Så det är klart att det känns; det var en spark som tog rätt hårt, säger han till Fotbolldirekt.

Djurgården är i stort behov av sin stjärna, även om spelet inte har varit lysande med Fejzullahu på planen. På två och en halv match har Djurgården 0 poäng och 0–8 i målskillnad.

Matchen mot Brommapojkarna spelas på torsdagen klockan 19.00 på Stockholm stadion.

Dif
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

1 timme sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

2 timmar sedan
Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

Världens bästa innebandyspelare stannar i Umeå

2 timmar sedan
Världens bästa innebandytvillingar – Oona och Veera Kauppi – förlänger med SSL-laget Thorengruppen. Finländskorna stannar i Umeå till 2026.

Så tycker fotbollsfansen om VAR

idag 07:16
Närmare hälften – 48 procent – av de som följer fotbollsallsvenskan kontinuerligt eller till och från är ganska eller mycket positiva till att införa VAR. Det visar en undersökning gjort av Verian, på uppdrag av TV4 och Fotbollskanalen. 27 procent av de tillfrågade är dock ganska eller mycket negativa.

Löftet till Bergvall: "Ska finnas där för honom"

idag 06:32
Tolv allsvenska matcher och en cupfinal mot Malmö FF återstår av tiden i Djurgården. Sedan bär det av till London och Tottenham för Lucas Bergvall, 18. Där ställer sig gärna Dejan Kulusevski i välkomstkommittén. Jag har aldrig haft en svensk lagkamrat så det ska bli otroligt kul att vara där och finnas för honom, säger han.