Mjällbys klubbdirektör har mottagit hot från flera håll.
1 av 3
Mjällbys klubbdirektör har mottagit hot från flera håll. - Foto: Bildbyrån
Matchdomarna och polisen beslöt sig för att avbryta matchen – som nu ska spelas utan publik från matchminut 37.
2 av 3
Matchdomarna och polisen beslöt sig för att avbryta matchen – som nu ska spelas utan publik från matchminut 37. - Foto: © Bildbyrån / MARCUS ERICSSON / BILDBYRÅN
Två av de som kastade in flaskor på gräset har också förhörts av polisen.
3 av 3
Två av de som kastade in flaskor på gräset har också förhörts av polisen. - Foto: Jonas Ekströmer / SCANPIX

Efter päronskandalen: Mjällbys klubbdirektör hotad

Efter läktarskandalerna på Stockholm Stadion kan Mjällby komma att överklaga beslutet om att spela klart matchen. Med anledning av detta har klubbdirektören Jörgen Martinsson fått ta emot hot – både mot honom själv och hans familj.


Efter beslutet från Disciplinnämnden att matchen mellan Djurgården och Mjällby ska spelas klart har Mjällby sagt sig vara angelägna om att överklaga domen. Detta har medfört att klubbdirektören Jörgen Martinsson enligt SVT Blekingenytt har tagit emot hot via melj och telefon. 

– De ifrån södra Sverige har mest varit sympatier för vår uppfattning. Sedan har vi fått en hel del från Stockholmshåll. Det har varit allt från balanserade och förnuftiga mejl, med intressanta frågeställningar, till de något otrevligare och även hot, säger han till Expressen

Martinsson har bestämt sig för att inte ta ärendet vidare, trots att det förekommit hot mot hans familj. Han ser allvarligt på det, men ser ändå ingen anledning att kontakta polis. 

– Så är det naturligtvis. Men jag tar det här som lika tomma hot som de flaskor som kastades in.

/
/
Hot
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!