Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

AIK: "Känns skit att bli rånade på ett mål"

- 17/04/2013, 22:36 -
AIK fortsätter jaga första segern. Besvikelsen var enorm efter hemma-förlusten mot Malmö.
1 av 3

AIK fortsätter jaga första segern. Besvikelsen var enorm efter hemma-förlusten mot Malmö.

SCANPIX SWEDEN

Skandalscener i inledningsminuterna när AIK-fansen brände bengaler.
2 av 3

Skandalscener i inledningsminuterna när AIK-fansen brände bengaler.

CLAUDIO BRESCIANI / SCANPIX

Jiloan Hamad avgjorde stormötet med mål på extra-tid.
3 av 3

Jiloan Hamad avgjorde stormötet med mål på extra-tid.

Andreas Hillergren / SCANPIX

AIK står ännu utan vinst i allsvenskan. Efter ett sent avgörande mål för Malmö och ett felaktigt bortdömt för AIK var besvikelsen enorm.
– Tråkigt att det är den mänskliga faktorn, säger Per Karlsson.

STOCKHOLM. Två poäng på fyra matcher för en av seriefavoriterna. AIK har börjat säsongen på ett mycket dåligt sätt och efter en knapp förlust mot guldkandidaten ligger redan AIK långt efter toppen av tabellen.

Någon kris tycker ändå inte mittbacken Per Karlsson att det råder.

– Jag har inte funderat på det men de som lederligger vi tio poäng efter. Men kris är nog att ta i, vi spelar bra fotboll, säger han till Nyheter24.

Karlsson var tillsammans med resten av laget oerhört besviken efter matchen.

"Man är jätte besviken"

– Det känns bedrövligt, jag tycker stundtals attvi spelade jättebra. Man kan ju inte göra sig förtjänt av ett mål men vi harfaktiskt en boll inne och en i stolpen. Vi gör vår bästa match hittills men fårinte utdelning för det, säger han.

Han var inte ensam om att tycka det i AIK.

– Man ärjättebesviken. Det trist att förlora och speciellt på det sättet som det vigjorde, säger AIK:s lagkapten Nils-Eric Johansson.

Domaren dömde felaktigt bort ett mål för AIK. Linjedomaren vinkade för offside när AIK-anfallaren Kvame Karikari var på rätt sida.

"Känns skit så klart"

 – Just isamband med situationen kändes det jäkligt trist, alla var frusterande, allastod upp ändå och spelade bra, säger Johansson.

– Han var väl bra förutom en insats där,linjedomaren. Det är tråkigt men det är den mänskliga faktorn. Det känns juskit så klart att bli rånade på ett mål i ett såndant viktigt läge i matchen också, säger Karlsson.

AIK haltar nu i tabellen och får fortsätta att jaga sin första vinst. Lagkapten Johansson är dock inte orolig.

– I en klubb som AIK blåser det alltid hårt närdet går dåligt och vi vet ju om det. Samtidigt måste vi fortsätta tro påvåra kvalitéer. Fortsätta vi jobba så här som vi gör tar vi många poäng, det är bara att setill att klättra och ta våra poäng.