Här attackeras Stahre av motståndartränaren

Lokomotiv Plovdivs tränare gick till attack och riktade slag mot Mikael Stahre.– Sånt får inte hända, säger IFK Göteborgs Mattias Bjärsmyr till Expressen.


IFK Göteborg - Lokomotiv Plovdiv

IFK Göteborg vann matchen med 4–0.

Målskyttar: Darijan Bojanic, Lasse Vibe, Gustav Engvall och Ludwig Augustinsson.

Matchen var en del av träningsturneringen Costa del Sol Trophy i Spanien.

IFK Göteborg befinner sig i Spanien och spelar träningsturneringen Costa del Sol Trophy. Under måndagen mötte man bulgariska Lokomotiv Plovdiv och vann med 4–0.

I slutskedet av matchen gick en av Plovdivs spelare in hårt i en duell, varpå Göteborgs tränare Mikael Stahre ropade "akta er för den idioten" till sina spelare, enligt Aftonbladet.

"Han var en dåre"

Det fick Aleksandar Stankov, Plovdivs tränare, att reagera och gå fram mot Mikael Stahre. Han skrek mot Stahre och riktade även slag mot honom samtidigt som andra försökte mota bort Stankov.

– Han var en dåre. Han höll på att provocera oss, han tjafsade och stormade runt hela tiden. Det var inte professionellt. Vi reagerade på bänken eftersom deras spelare var ute efter våra spelare, säger IFK-tränaren till Aftonbladet.

Stahre gick dock inte till motattack utan vände därifrån.

"Han fick slå först"

– Den ville jag inte bjussa på. Jag stoppade händerna i fickorna så fick han slå först, säger han till Expressen.

– Jag har aldrig sett att en tränare försöka slå till en annan tränare. Han gick ju till attack mot Stahre, sånt får inte hända. Ansvaret ligger helt på dem, säger IFK Göteborgs Mattias Bjärsmyr till Aftonbladet.

Domaren valde att avbryta matchen i samband med Stankovs attack, trots att det återstod fem minuter.

Tumultet börjar efter cirka 2.45 in i klippet.


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över – PSG vann klart

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

1 timme sedan
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

1 timme sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

2 timmar sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

idag 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.