- Foto: TT

Bosse Anderssons anfallsplan: "Vi tittar på lösningar"

Gustav Engvall-cirkusen tycks inte ha något slut, ny vändning och han är återkallad till Bristol City efter ha tränat med Djurgården.


Nyheter24 tar kontakt med Djurgårdens sportchef Bosse Andersson för att fråga om den nuvarande anfallssituationen. Gustav Engvall har länge ryktas till Djurgården IF, i fredags landade han på Kaknäs och började träna med laget. Det var tänkt att han skulle vara med och starta i träningsmatchen mot Tromsö.

– Vi hade en överenskommelse med Bristol så att Gustav skulle komma till oss. Vi siktade på att lösa allt administrativt denna vecka så han skulle vara redo, säger Bosse Andersson, sportchef Djurgården.

Men så blev inte fallet. Idag twittrade Gustav Engvalls nuvarande klubb Bristol City ut att det kallar hem honom på grund av anfallsskador inom laget:


Bosse förklarar situationen med Engvall-cirkusen om låneavtalet och tankar om anfallsvärvningar.

– Gustav är besviken och förkrossad. Idag är det 16 mars och transferfönstret stänger 31 mars, vi tittar på lösningar. Men nu ska vi ta hand om denna situation och ta kontakt med Bristol City och se vad som händer, säger Bosse Andersson.

Djurgården har sin allsvenska premiär den 3 april hemma mot Sirius, vi får se vilket anfallspar som ställs på planen. Just nu har Djurgårdens provspelaren Haruna Garba, Amadou Jawo, Tino Kadewere och Aliou Badji i anfallsuppsättningen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du se Gustav i Djurgården?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

2 timmar sedan

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?