Bosse Anderssons anfallsplan: "Vi tittar på lösningar"

- 16/03/2017, 11:07 -

TT

Gustav Engvall-cirkusen tycks inte ha något slut, ny vändning och han är återkallad till Bristol City efter ha tränat med Djurgården.

Nyheter24 tar kontakt med Djurgårdens sportchef Bosse Andersson för att fråga om den nuvarande anfallssituationen. Gustav Engvall har länge ryktas till Djurgården IF, i fredags landade han på Kaknäs och började träna med laget. Det var tänkt att han skulle vara med och starta i träningsmatchen mot Tromsö.

– Vi hade en överenskommelse med Bristol så att Gustav skulle komma till oss. Vi siktade på att lösa allt administrativt denna vecka så han skulle vara redo, säger Bosse Andersson, sportchef Djurgården.

Men så blev inte fallet. Idag twittrade Gustav Engvalls nuvarande klubb Bristol City ut att det kallar hem honom på grund av anfallsskador inom laget:


Bosse förklarar situationen med Engvall-cirkusen om låneavtalet och tankar om anfallsvärvningar.

– Gustav är besviken och förkrossad. Idag är det 16 mars och transferfönstret stänger 31 mars, vi tittar på lösningar. Men nu ska vi ta hand om denna situation och ta kontakt med Bristol City och se vad som händer, säger Bosse Andersson.

Djurgården har sin allsvenska premiär den 3 april hemma mot Sirius, vi får se vilket anfallspar som ställs på planen. Just nu har Djurgårdens provspelaren Haruna Garba, Amadou Jawo, Tino Kadewere och Aliou Badji i anfallsuppsättningen.

Vill du se Gustav i Djurgården?