Stahre om Bojan: Konkurrenssituation

– I vilken roll Bojan spelar vet jag inte, säger han till Nyheter24.


Gabriel Özkan var alldeles lysande på vänsterkanten. Kenny Pavey var desto mindre lyckad på den andra, men kämpade hårt. Nu börjar dessutom Bojan Djordjic närma sig matchform. Det kan bli angenäma problem för den nye AIK-tränaren Mikael Stahre.

–Vi är i en konkurrenssituation och att ha många fotbollsspelare att välja mellan är bara bra, säger han till Nyheter24.

AIK under Mikael Stahre har ännu inte förlorat. Mot Halmstad tog man ledningen och lyckades med nöd och näppe hålla undan.

– Härlig sekund när domaren blåste av, säger Stahre.

– Vi har startat processen på allvar nu. Träningsmatch är en sak, tävlingsmatch en annan. Det finns saker vi måste utveckla, men klart vi ska vara med och mäta oss i den här serien.

I nästa match mot Kalmar FF finns förmodligen lagets störste stjärna Bojan Djordjic med i truppen. Men vilken som är hans roll är fortfarande oklart.

–Det klart att Bojan är en jätteduktig fotbollsspelare, han kommer säkert kunna bidra med mycket. Men exakt i vilken roll och när det vet jag inte.

Kommer Bojan att spela mot Kalmar?

– Bojan har varit i full träning i ett par veckor och gjort ett par kortare inhopp. Vi har match på torsdag där vi ska matcha spelare som inte spelat. Sen har vi en laguttagning på söndag inför matchen. Då bestäms det.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!