HBK-Janne: För dåligt av stjärnorna

– Jag är inte nöjd, säger han till Nyheter24.


Halmstad kom till Råsunda med ett ungt gäng full med potential. Men efter 0-1-förlusten mot AIK var det en missnöjd HBK-tränare talade.

– Det är för dåligt framåt för att jag ska vara nöjd, säger Janne Andersson till Nyheter24.

Halmstad startade i stort sett med samma gäng som avslutade fjolårssäsongen. Men lagets stjärnor var inte i närheten av den lyckade höstformen.

– Om vi tittar på avgörande spelare som Marcus Olsson, Anel Raskaj, Anselmo och Michael Görlitz, de klev fram under hösten och var kreativa, Jag hade hoppats att dessa spelare ska ha en bättre dagsform. Annars får vi byta ut dem.

I slutet av matchen skapade HBK ett stort tryck i AIK:s planhalva. Då hade Andersson hunnit byta ut Anselmo och byta in bröderna Kujovic, Ajsel och Emir. Med dessa tekniska jättar på planen såg HBK ut som ett vinnarlag igen.

Har du inte tänkt på att starta med Anselmo och Kujovic-bröderna tillsammans?

– Det har ju funnits tankar kring det, jag har funderat på om vi ska spela med lite tyngre spelare, säger Andersson. Jag tycker om att se att vi kan förändra en matchbild med lite större spelare.

Men slutfacit är inte godkänt menar Andersson.

– Lite för dåligt i anfallsspelet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Felfritt igen av von Eckermann – svensk ledning

"Svennis" rörd av hyllningarna på Gamla Ullevi

1982 lyfte han IFK Göteborg till Europas topp. 42 år efter "Blåvitts" chockseger i Uefacupen är Sven-Göran Eriksson på avskedsturné. "Svennis" hyllades på ett välfyllt Gamla Ullevi av klubben där hans tränarkarriär tog superfart.

Fördel Chelsea – vann svenskmötet i Barcelona

Det är fördel Chelsea i Champions League-semifinalen mot Barcelona. Johanna Rytting Kaneryds lag vann överraskande på bortaplan över Fridolina Rolfös klubb i den första matchen med 1–0.

Armand Duplantis sätter nytt världsrekord

2 timmar sedan
Stavhopparen Armand Duplantis sätter nytt världsrekord med 6,24 på Diamond League-premiären i Xiamen, Kina.

Hedman: "Tillbaka på nivån där jag hör hemma"

idag 12:04
Efter tre raka finaler åkte Victor Hedmans Tampa Bay ut direkt i Stanley Cup-slutspelet förra året. Om det var slutet på en era? Absolut inte. Förhoppningsvis var det min sista långa sommar i min karriär, säger NHL-stjärnan inför årets drama.

Testades positivt för dopning – tävlade i OS ändå

idag 11:22
23 kinesiska simmare testades positivt för dopning – men fick ändå fortsätta tävla. 13 av dessa deltog senare vid OS i Tokyo 2021 och vann bland annat tre guldmedaljer. Det avslöjar Daily Telegraph, New York Times och ARD under lördagen.