Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

HBK-Janne: För dåligt av stjärnorna

- 05/04/2009, 21:41 -

– Jag är inte nöjd, säger han till Nyheter24.

Halmstad kom till Råsunda med ett ungt gäng full med potential. Men efter 0-1-förlusten mot AIK var det en missnöjd HBK-tränare talade.

– Det är för dåligt framåt för att jag ska vara nöjd, säger Janne Andersson till Nyheter24.

Halmstad startade i stort sett med samma gäng som avslutade fjolårssäsongen. Men lagets stjärnor var inte i närheten av den lyckade höstformen.

– Om vi tittar på avgörande spelare som Marcus Olsson, Anel Raskaj, Anselmo och Michael Görlitz, de klev fram under hösten och var kreativa, Jag hade hoppats att dessa spelare ska ha en bättre dagsform. Annars får vi byta ut dem.

I slutet av matchen skapade HBK ett stort tryck i AIK:s planhalva. Då hade Andersson hunnit byta ut Anselmo och byta in bröderna Kujovic, Ajsel och Emir. Med dessa tekniska jättar på planen såg HBK ut som ett vinnarlag igen.

Har du inte tänkt på att starta med Anselmo och Kujovic-bröderna tillsammans?

– Det har ju funnits tankar kring det, jag har funderat på om vi ska spela med lite tyngre spelare, säger Andersson. Jag tycker om att se att vi kan förändra en matchbild med lite större spelare.

Men slutfacit är inte godkänt menar Andersson.

– Lite för dåligt i anfallsspelet.

Skrivet av: