De polska fansen EM-laddar utanför Naradowy-stadion - Foto: Gero Breloer/AP/Scanpix
Även tillsammans med de grekiska supportrarna. - Foto: Thanassis Stavrakis/AP/Scanpix
EM-festen är igång! - Foto: Thanassis Stavrakis/AP/Scanpix
4 av 34
Även om de tjeckiska fansen var laddade innan match - Foto: Christian Walgram / Witters
Men i den första halvleken nickade Lewandowski in 1-0.
5 av 34
Men i den första halvleken nickade Lewandowski in 1-0. - Foto: Thanassis Stavrakis/AP/Scanpix
Inför en glad hemmapublik.
6 av 34
Inför en glad hemmapublik. - Foto: Alik Keplicz/AP/Scanpix
Lyrisk.
7 av 34
Lyrisk. - Foto: Matt Dunham/AP/Scanpix
Sen blev han fälld av Szczesny som fick rött kort.
8 av 34
Sen blev han fälld av Szczesny som fick rött kort. - Foto: Gero Breloer/AP/Scanpix
Polens laguppställning. - Foto: Matt Dunham/AP/Scanpix
Papastathopoulos fick rött kort i slutet på den första halvleken.
12 av 34
Papastathopoulos fick rött kort i slutet på den första halvleken. - Foto: Alik Keplicz/AP/Scanpix
13 av 34
Premiärmatchen mellan Polen och Grekland slutade 1–1. Här är det greken Salpingidis som vräker sig fram och slår in kvitteringen. - Foto: Matt Dunham/AP/Scanpix
Salpingidis kvitterade först i den 50:e minuten.
14 av 34
Salpingidis kvitterade först i den 50:e minuten. - Foto: Michael Sohn/AP/Scanpix
Men sen kom de mesta att handla om Grekland.
15 av 34
Men sen kom de mesta att handla om Grekland. - Foto: Gero Breloer/A?/Scanpix
Resvervmålvakten Tyton räddade värdnationen Polen.
16 av 34
Resvervmålvakten Tyton räddade värdnationen Polen. - Foto: Matt Dunham/AP/Scanpix
17 av 34
Men EM-hjälten från 2004 – Karagounis – missade straffen för Grekland i den 72:a minuten. - Foto: Matt Dunham/SCANPIX
Karagounis var förkrossad efteråt.
18 av 34
Karagounis var förkrossad efteråt. - Foto: Matt Dunham/SCANPIX
Så var det de ryska som fick fira.
19 av 34
Så var det de ryska som fick fira. - Foto: Petr David Josek/AP/Scanpix
21-årige Alan Dzagoev gjorde två mål i Rysslands 4–1-seger mot Tjeckien.
20 av 34
21-årige Alan Dzagoev gjorde två mål i Rysslands 4–1-seger mot Tjeckien. - Foto: Sergey Ponomarev/AP/Scanpix
Sedan gör Dzagoev 3–1.
21 av 34
Sedan gör Dzagoev 3–1. - Foto: Antonio Calanni/AP/Scanpix
Och firar sitt mål.
22 av 34
Och firar sitt mål. - Foto: Anja Niedringhaus/AP/Scanpix
Här chippar Shirokov över Cech och gör 2–0 i den 21:a minuten.
23 av 34
Här chippar Shirokov över Cech och gör 2–0 i den 21:a minuten. - Foto: Anja Niedringhaus/AP/Scanpix
Trots att Zyryanov faller här så var tjeckerna ingen match för Ryssland.
24 av 34
Trots att Zyryanov faller här så var tjeckerna ingen match för Ryssland. - Foto: Petr David Josek/AP/SCANPIX
Dazgoev gör 1–0.
25 av 34
Dazgoev gör 1–0. - Foto: Antonio Calanni/AP/SCANPIX
Och firar.
26 av 34
Och firar. - Foto: Jon Super/AP/SCANPIX
Rosicky var i princip osynlig i matchen.
27 av 34
Rosicky var i princip osynlig i matchen. - Foto: Antonio Calanni/AP/SCANPIX
Medan lagkamraten Arshavin var briljant.
28 av 34
Medan lagkamraten Arshavin var briljant. - Foto: Petr David Josek/AP/SCANPIX
Den ryska publiken hade all anledning att jubla.
29 av 34
Den ryska publiken hade all anledning att jubla. - Foto: Sergey Ponomarev/AP/SCANPIX
Pavluchenko blev inbytt och gjorde mål.
30 av 34
Pavluchenko blev inbytt och gjorde mål. - Foto: Petr David Josek/AP/SCANPIX
Cech var chanslös.
31 av 34
Cech var chanslös. - Foto: Antonio Calanni/AP/SCANPIX
Matchen drog inte bara en jättepublik på arenan utan även på gatorna i Warsawa.
32 av 34
Matchen drog inte bara en jättepublik på arenan utan även på gatorna i Warsawa. - Foto: Czarek Sokolowski/AP/SCANPIX
Det var 100 000 personer vid kulturpalatset.