Harry Redknapp tror på det engelska försvaret och hoppas på lite flärd och fläkt i anfallet.
1 av 4
Harry Redknapp tror på det engelska försvaret och hoppas på lite flärd och fläkt i anfallet. - Foto: Matt Dunham
Redknapp hyllar Englands försvar som Europas bästa och då är till och med stjärnan Rio Ferdinand petad.
2 av 4
Redknapp hyllar Englands försvar som Europas bästa och då är till och med stjärnan Rio Ferdinand petad. - Foto: Scanpix
"Ox" ser ut att ta en plats i startelvan mot Frankrike.
3 av 4
"Ox" ser ut att ta en plats i startelvan mot Frankrike. - Foto: Tim Hales/AP/Scanpix
Roy Hodgson kommer att skicka ut ett välorganiserat England i kväll, enligt Redknapp.
4 av 4
Roy Hodgson kommer att skicka ut ett välorganiserat England i kväll, enligt Redknapp. - Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/Scanpix

Redknapp: "Englands backlinje är bäst i Europa"

Tottenhamtränaren Harry Redknapp tror att Englands backlinje kommer att leda landet till framgång: "Vi har de bästa försvararna i Europa".


Följ fotbollsfesten på Nyheter24

Senaste nyheterna, skadeläget, de bästa krönikörerna och mycket mer. I sommar kommer Nyheter24 punktmarkera EM-slutspelet i Ukraina. Vi kommer att finnas på supporterlägret Camp Sweden samt följa Zlatan & Co: på plats i Kiev. Det blir många nyheter om alla EM-länder, mycket webbteve och ännu fler bilder. Följ med oss på den stora EM-resan!

EM-bloggar:

Avgå alla - med Johan Andersson

EM-reportern - med Emil Schälin

LONDON/KIEV. Harry Redknapp, som länge var favorit till att ta över som förbundskapten för England, hyllar Roy Hodgson och det engelska försvaret. Mot Frankrike ställer Hogdson upp med Joe Hart i mål och en backlinje bestående av Glen Johnson, John Terry, Joleon Lescott och Ashley Cole.

– Det går inte att hitta fem bättre spelare och det ger Roy en otroligt bra grund att stå på, säger Redknapp enligt The Telegraph.

"Finns inte ett bättre mittbackspar än Lescott-Terry"

När Tottenhamtränaren ombads att utveckla sitt resonemang fortsatte hyllningarna:

– Hart är minst lika bra som någon annan och Cole är den bästa vänsterbacken. Terry och Lescott? Jag kan inte se att det finns ett bättre mittbackspar. Det finns inte heller alltför många högerbackar som är bättre än Johnson, säger Redknapp.

"Ox" ser ut att starta mot Frankrike

65-åringen tror att försvaret blir nyckeln i de två inledande matcherna och att Wayne Rooney sedan blir tungan på vågen.

– Roy kommer att se till att de är välorganiserade och gör sina jobb. Gerrard och Parker är kraftfulla spelare och där uppe hoppas han på lite flärd och fläkt, säger Redknapp enligt The Telegraph.

Den "flärden"  blir troligtvis Alex Oxlade-Chamberlain. Flera brittiska medier skriver att Arsenalspelaren får en plats i Roy Hodgsons startelva i kväll mot Frankrike.

*****                           

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!