Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dagens outfit: Den brittiska riddarrustningen

- 14/06/2012, 19:52 -
Riddaren Dex är helt klart vinnare av dagens outfit.

Riddaren Dex är helt klart vinnare av dagens outfit.

Hanna Aler Sjöqvist

Nyheter24 plockar fram de som vågar modemässigt på Camp Sweden. I dag träffade vi en riddarsupporter som annammat en klädkod från medeltiden.

KIEV. Mitt emot Swedish Corner inne på Fan Zone har engelska supportrar dragit upp sitt tillfälliga fanläger för att kunna sjungbattla med svenskarna.

Där träffar vi högljudda och hesa Dex Marshall från London, som har tagit klädkoden inför England-Svergie på blodigt allvar.

Mer än ett dygn innan matchen har Dex klätt upp sig i regelrätt riddarrustning i Englands färger. Britt, söndersjungen och utklädd - den här killen har definitiv dagens outfit.

*****                            

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här.