Måndag 19 Apr
Stockholm

Dagens outfit: Den brittiska riddarrustningen

Riddaren Dex är helt klart vinnare av dagens outfit.
Riddaren Dex är helt klart vinnare av dagens outfit. Foto: Hanna Aler Sjöqvist

Nyheter24 plockar fram de som vågar modemässigt på Camp Sweden. I dag träffade vi en riddarsupporter som annammat en klädkod från medeltiden.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Följ fotbollsfesten på Nyheter24

Senaste nyheterna, skadeläget, de bästa krönikörerna och mycket mer. I sommar kommer Nyheter24 punktmarkera EM-slutspelet i Ukraina. Vi kommer att finnas på supporterlägret Camp Sweden samt följa Zlatan & Co: på plats i Kiev. Det blir många nyheter om alla EM-länder, mycket webbteve och ännu fler bilder. Följ med oss på den stora EM-resan!

EM-bloggar:

Avgå alla - med Johan Andersson

EM-reportern - med Emil Schälin

KIEV. Mitt emot Swedish Corner inne på Fan Zone har engelska supportrar dragit upp sitt tillfälliga fanläger för att kunna sjungbattla med svenskarna.

Där träffar vi högljudda och hesa Dex Marshall från London, som har tagit klädkoden inför England-Svergie på blodigt allvar.

Mer än ett dygn innan matchen har Dex klätt upp sig i regelrätt riddarrustning i Englands färger. Britt, söndersjungen och utklädd - den här killen har definitiv dagens outfit.

*****                            

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela