De grekiska fansen vill få ut sitt budskap mot EU innan matchen.
1 av 29
De grekiska fansen vill få ut sitt budskap mot EU innan matchen. - Foto: Thanassis Stavrakis/SCANPIX
2 av 29
Medan ett tyskt fans hånar de grekiska fansen med sin "landsmoder" Angela Merkel. - Foto: Thanassis Stavrakis/SCANPIX
Grekerna litade på sin historia.
3 av 29
Grekerna litade på sin historia. - Foto: Michael Sohn/SCANPIX
4 av 29
Tyskarna å andra sidan har en helt annan historia att luta sig tillbaka på i fotbollshistorien. - Foto: Michael Sohn/SCANPIX
Hon var själv på plats i Gdansk för att se matchen.
5 av 29
Hon var själv på plats i Gdansk för att se matchen. - Foto: Shaun Botterill/Getty Images
Den grekiske målvakten fick en spark mot munnen i samband med offsidemålet.
6 av 29
Den grekiske målvakten fick en spark mot munnen i samband med offsidemålet. - Foto: Ivan Sekretarev/SCANPIX
Klose gjorde mål redan i den fjärde minuten men det blåstes av för offside.
7 av 29
Klose gjorde mål redan i den fjärde minuten men det blåstes av för offside. - Foto: Gero Breloer/SCANPIX
Den tyska startelvan – med fyra nya namn – sedan matchen mot Danmark.
8 av 29
Den tyska startelvan – med fyra nya namn – sedan matchen mot Danmark. - Foto: Jon Super/SCANPIX
Samaras stämplade Schweinsteiger fult och...
9 av 29
Samaras stämplade Schweinsteiger fult och... - Foto: Jon Super/SCANPIX
...fick gult kort.
10 av 29
...fick gult kort. - Foto: Gero Breloer/SCANPIX
Khedira vinner en nickduell mot långe Samaras.
11 av 29
Khedira vinner en nickduell mot långe Samaras. - Foto: Michael Sohn/SCANPIX
Han låg ned på gräset ett par gånger redan de tio första minuterna.
12 av 29
Han låg ned på gräset ett par gånger redan de tio första minuterna. - Foto: Ivan Sekretarev/SCANPIX
Den tyska tifoflagga havererade innan matchen.
Den grekiska startelvan. - Foto: Michael Steele/Getty Images
Philip Lahm gjorde 1–0 i den 39:e minuten med sin högerfot.
16 av 29
Philip Lahm gjorde 1–0 i den 39:e minuten med sin högerfot. - Foto: Michael Steele/Getty Images
Han blev såhär glad av att spräcka nollan i målprotokollet.
17 av 29
Han blev såhär glad av att spräcka nollan i målprotokollet. - Foto: Alex Grimm/Getty Images
Marco Reus tar sig förbi på kanten. - Foto: Frank Augstein/SCANPIX
Och grekerna fick anledning att fira – en liten stund.
21 av 29
Och grekerna fick anledning att fira – en liten stund. - Foto: Ivan Sekretarev/SCANPIX
Samaras kvitterade i den 55:e minuten.
22 av 29
Samaras kvitterade i den 55:e minuten. - Foto: Thanassis Stavrakis/SCANPIX
Grekerna var besvikna efter matchen men föll ändå med flaggan i topp.
23 av 29
Grekerna var besvikna efter matchen men föll ändå med flaggan i topp. - Foto: Joern Pollex/Getty Images
24 av 29
Tyskland vann med 4–2 och spelarna var nöjda efter matchen...se bilderna i kronologisk följd under matchen. - Foto: Alex Grimm/Getty Images
Joachim Löw hade all anledning att vara nöjd efter 4–2-segern.
25 av 29
Joachim Löw hade all anledning att vara nöjd efter 4–2-segern. - Foto: Shaun Botterill/Getty Images
Den tyska publiken firar.
26 av 29
Den tyska publiken firar. - Foto: Michael Steele/Getty Images
Och Reus. Tre mål på bara 13 minuter för Tyskland.
27 av 29
Och Reus. Tre mål på bara 13 minuter för Tyskland. - Foto: Joern Pollex/Getty Images
28 av 29
För bara sex minuter senare tog Tyskland ledningen igen genom en karatespark genom Sami Khedira. - Foto: Joern Pollex/Getty Images
Och sen var det Kloses tur.
29 av 29
Och sen var det Kloses tur. - Foto: Alex Grimm/Getty Images

BILDEXTRA: Se Tysklands vinst i bilder

Tyskland vann med 4–2 mot Grekland och gick därmed till semifinal. Men se hur matchen var i bildspelet – som går igenom matchen i kronologisk följd.