Onsdag 21 Apr
Stockholm

Paulo Bento: "Portugal kommer inte bara försvara"

Paulo Bento har en svår uppgift framför sig.
Paulo Bento har en svår uppgift framför sig. Foto: Armando Franca/AP/Scanpix

Portugals förbundskapten Paulo Bento hoppas på ett "modigt" Portugal i semifinalen mot Spanien. "Vi kommer att orsaka stora problem för Spanien".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Semifinaler

Tjeckien-Portugal 0-1
Tyskland-Grekland 4-2
Spanien-Frankrike 2-0
England-Italien 2-4 efter straffar.

Semifinaler
Portugal-Spanien
Tyskland-Italien

DONETSK. På onsdagskvällen möts de regerande mästarna Spanien och Portugal i semifinal. Många förväntar sig att spanjorerna kommer att äga spelet och Portugal försvara sig för glatta livet. Men förbundskaptenen Paulo Bento vill inte se en sådan matchbild.

– Vi ska inte spela defensivt hela matchen. Det kan man inte göra mot de regerande världs- och Europamästarna, säger Bento enligt Goal.

Senaste mötet lagen emellan slutade med en förkrossande 4-0-seger till Portugal. Men Bento tror inte att det ger några psykologiska fördelar nu.

– Det kommer att bli mycket svårt men vi vet att vi kan orsaka stora problem för Spanien, säger Bento enligt Goal.

*****                            

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela