Stockholm

Lagkamraten till attack: "Nu har folk sett den riktiga Nasri"

Enligt William Gallas började landslagsbråket redan 2008.
Enligt William Gallas började landslagsbråket redan 2008. Foto: TOM HEVEZI/AP/Scanpix

Samir Nasri pekades ut som den störste bråkstaken i Frankrikes EM-trupp. Nu sågas han av förre lagkamraten William Gallas. "Folk har sett den riktiga Samir Nasri".


Läs mer

FRANKRIKE. Frankrikes landslag skakades återigen av interna splittringar och tvingades lämna ett stort mästerskap. Den här gången var det Samir Nasri som stod för de största bråken. Nu passar William Gallas på att berätta om striderna inom det franska landslaget.

Enligt Gallas ska bråken ha börjat när Nasri vägrade ge upp sin bussplats till Thierry Henry under EM 2008. Då var Henry Frankrikes storstjärna och Nasri bara en ung talang från Marseille. Gallas tog Henrys parti och sedan dess har han och Nasri varit fiender.

– Han har smutsat ner mitt namn. Ni vet, jag fick höra ett och annat. Det var alltid mitt namn i pressen, fingrarna pekades alltid mot mig, samtidigt som många i fotbollsvärlden inte kände till Nasris karaktär, säger Gallas till France Football, och fortsätter:

– Det var en match i Rom, när vi hade en stor diskussion i omklädningsrummet efter matchen. Han tappade en boll, jag visade min besvikelse och han kallade mig "son till en hora".

*****                         

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här.   

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.