Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zlatan jagar skytteligavinst

Sport | 26/04/2009 18:11

Juventus spelade bort sig - Milan bara sju poäng efter.

Zlatan Ibrahimovics Inter har i stort sett säkrat ligavinsten redan.

Serietrean Juventus spelade bort sina chanser ytterligare efter bara 2-2 mot bottenlaget Reggina i dag. Samtidigt vann Milan med 3-0 mot Palermo, där Kaká satte två av målen på straff och det tredje kom via Filippo Inzaghis huvud.

Olof Mellberg spelade hela matchen för Juventus som hamnade i underläge med både 0-1 och 1-2, men lyckades rädda i alla fall en poäng.

Resultatet innebär dock att ligatrean får mycket svårt att utmana Inter om segern med bara fem omgångar kvar att spela.

Milan är nu sju poäng efter serieledande Inter inför kvällens sena match. En fullständig genomklappning ska till för att Inter ska tappa det.

Men Ibrahimovic har fortfarande mycket att kämpa för. En vinst i skytteligan borde till exempel vara en stor sporre för svenske anfallaren.

Inför kvällens match ligger Zlatan i delad ledning ihop med Bolognas Marco Di Vaio. Båda har gjort 20 mål vardera - och eftersom Ibra fick lämna planen mållös i förra helgens möte med gamla laget Juventus så lär han vara extra sugen på mål i kväll.

Skrivet av: