Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Milan och domaren straffade Palermo

Sport | 26/04/2009 17:39

Domaren kritiserad när Milan fick två billiga straffar.

Milan har återigen fått upp ångan under vårsäsongen. På ett regndränkt San Siro vann man med säkra 3-0 mot Palermo efter två straffmål av Kaká och ett nickmål av måltjuven Pippo Inzaghi.

Efter matchen handlade allt om domare Nicola Rizzolis agerande vid båda straffsituationerna. Den första straffen tilldelades Milan redan i den tionde minuten. Massimo Ambrosini föll enkelt i straffområdet och Kaká kunde enkelt sätta Milans ledningsmål. Andra målet kom efter ett superanfall av Milan som slutade med en superelegant nick av Inzaghi. 2-0 och matchen var i och med det ganska död.

Men i den andra halvleken fortsatte "Rossoneri" anfalla och belönades ganska snart med en ny straff. Den här gången var det Kaká som drogs lite i armen, domaren ansåg att det var värt en straff och utdelade just en sådan. Kaká satte även den säkert.

3-0 slutade även matchen vilket betyder att Milan nu parkerar på andra plats, två poäng före Juventus som spelade oavgjort mot Reggina efter att kvitterat två gånger om.

Skrivet av: